KotiKeittiö ja ruokailutilaToin Kroatian lomalta reseptin kuplalinguinille ILMAN hiivaa ja koko perhe rakastaa sitä:...

Toin Kroatian lomalta reseptin kuplalinguinille ILMAN hiivaa ja koko perhe rakastaa sitä: se EI ime öljyä!

Unohda rasvaiset lángot ja kokeile Kroatian reseptin mukaisia, joita maistoin ensimmäisen kerran lomalla ja olen tehnyt säännöllisesti siitä lähtien.

Tätä youtubesta löytyvää reseptiä noudattamalla saa lángoja kuin henkeä, joissa on paljon kuplia ja ei turhaa rasvaa.

Lángot ovat herkullisia, sisältä pehmeitä ja kuplivia.

Me tarvitsemme:

300 ml jogurttia.

1 tl suolaa.

1 tl sokeria.

1 tl ruokasoodaa.

400 g tavallisia jauhoja.

öljyä paistamista varten.

Päällä Valinnainen):.

Ketsuppi.

Valkosipuli.

Öljy.

Majoneesi.

Juusto.

Kinkku.

Menettelytapa:

Sekoita suuressa kulhossa jogurtti ja suola.

Lisää sokeri ja ruokasooda.

Sekoita hyvin ja vähitellen lisää jauhot.

Työstä tasaiseksi sileäksi taikinaksi, muotoile paksummaksi lieriöksi ja leikkaa suunnilleen yhtä suuriksi paloiksi.

Muotoile näistä pieniä leipiä, peitä ne kelmulla.

Anna niiden levätä noin 5 minuuttia.

Kauli sitten jokainen leipä pannun kokoiseksi ja paista kuumassa öljyssä.

Paista molemmin puolin kullanruskeaksi (kaada suurempi määrä).

Valuta sitten paperipyyhkeillä ja olet valmis tarjoilemaan.

Langot ovat mureita, rapeita ja todella nopeasti kypsennettyjä.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet:

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit