Unohda rasvaiset lángot ja kokeile Kroatian reseptin mukaisia, joita maistoin ensimmäisen kerran lomalla ja olen tehnyt säännöllisesti siitä lähtien.
Tätä youtubesta löytyvää reseptiä noudattamalla saa lángoja kuin henkeä, joissa on paljon kuplia ja ei turhaa rasvaa.
Lángot ovat herkullisia, sisältä pehmeitä ja kuplivia.
Me tarvitsemme:
300 ml jogurttia.
1 tl suolaa.
1 tl sokeria.
1 tl ruokasoodaa.
400 g tavallisia jauhoja.
öljyä paistamista varten.
Päällä Valinnainen):.
Ketsuppi.
Valkosipuli.
Öljy.
Majoneesi.
Juusto.
Kinkku.
Menettelytapa:
Sekoita suuressa kulhossa jogurtti ja suola.
Lisää sokeri ja ruokasooda.
Sekoita hyvin ja vähitellen lisää jauhot.
Työstä tasaiseksi sileäksi taikinaksi, muotoile paksummaksi lieriöksi ja leikkaa suunnilleen yhtä suuriksi paloiksi.
Muotoile näistä pieniä leipiä, peitä ne kelmulla.
Anna niiden levätä noin 5 minuuttia.
Kauli sitten jokainen leipä pannun kokoiseksi ja paista kuumassa öljyssä.
Paista molemmin puolin kullanruskeaksi (kaada suurempi määrä).
Valuta sitten paperipyyhkeillä ja olet valmis tarjoilemaan.
Langot ovat mureita, rapeita ja todella nopeasti kypsennettyjä.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet: