KotiVinkkejä kotiinSekoita yksi ainesosa veteen.Anthurium kukkii viikkoja

Sekoita yksi ainesosa veteen.Anthurium kukkii viikkoja

09. 08. 2024 (Kuva: Shutterstock/Pixel-Shot).

Tuo kotiin eksoottisen elementin ja tekee vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään.Monet kasvien ystävät ovat jo vakuuttuneet kasvattamalla anturioita ruukussa, jotka koristavat sisustusta paljon pidempään kuin leikatut lajit.Jotta anturiumit pysyisivät houkuttelevan näköisinä, on suositeltavaa käyttää kotitekoista anturiumlannoitetta.Se takaa sen armon, kauneuden ja kukinnan pitkäksi aikaa.

Tuottaako älykäs anturiumin hoito onnea?

Kukat lahjana voivat ilmaista monenlaisia tunteita.Ennen pidimme itsestään selvänä, että lämpimien tunteiden ilmeinen symboli on kimppu punaisia ruusuja.On kuitenkin käynyt ilmi, että monissa kulttuureissa juuri anturium liitetään rakkauteen, intohimoon, mutta myös kiintymykseen.Jotkut pitävät tätä kukkaa vieraanvaraisuuden ja hyvän onnen symbolina ja kasviamulettina, joka houkuttelee onnea kotiin.

Ei ihme, että haluat huolehtia kasvista parhaalla mahdollisella tavalla.Vaikka et olisikaan vakuuttunut, se kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jotta se voi nauttia houkuttelevasta ulkonäöstä pitkään.Tämä ei ole vaikeaa saavuttaa, varsinkin jos opit helposti valmistettavan kotitekoisen anturiumlannoitteen salat.

Sekoita veteen ja kastele anturium.Siitä tulee huippumuodossa

Anthuriumin epätavallinen ulkonäkö on antanut tälle kasville monia eri nimiä.Kukat ovat ryhmittyneet pulloon, jonka ympärillä on tyypillisin ja erottuvin osa – kukkatuppi.Sen väri voi vaihdella valkoisesta, vaaleanpunaisesta, punaisesta ja violetista useisiin vihreän sävyihin.

Ruukussa oleva anturium vaatii kuitenkin taitavaa hoitoa.Onneksi keittiötarvikkeisiin liittyvät tuotteet antavat tukea. Kotitekoinen riisijauholannoite on yksi helpoimmista tavoista ravita anturioita.

Yksinkertaisesti liuota ruokalusikallinen jauhoja litraan vettä.Ruukuta kukka kastele kerran kolmessa viikossa.Kukinnasta tulee pitkä ja koko kasvi tekee vaikutuksen virheettömällä kunnollaan.

Anthuriumien kasteluohjeet

Näennäisen arkipäiväinen toiminto, mutta ratkaisevan tärkeä klematissien kasvattamisessa.Elävöittävän nesteen tarjoaminen on ehdoton välttämättömyys ruukkukasveja hoidettaessa, mikä on myös helppo virhe.Kun kastelet anturioita käytä suodatettua tai valutettua huoneenlämpöistä vettä.Jäinen neste suoraan hanasta voi vaikuttaa haitallisesti koko kasvin kuntoon.

Kastelutiheys riippuu vuodenajasta.Kasvukauden aikana, ts.j. maaliskuusta syyskuuhun, kastele anturioita muutaman päivän välein , kun huomaat, että pintamaa on kuivunut.Muina kuukausina yleensä kastellaan vain kerran viikossa.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit