KotiKeittiö ja ruokailutilaRanskalainen luumukakku ripottelemalla: Kauden paras luumukakku valmis 15 minuutissa!

Ranskalainen luumukakku ripottelemalla: Kauden paras luumukakku valmis 15 minuutissa!

Tässä reseptissämme opit yksityiskohtaisesti, miten valmistat ja leivot herkullisen hedelmäkakun.

Valmistamiseen menee vain muutama minuutti ja koko kakku on syöty muutamassa hetkessä.

Loistavia reseptejä herkullisiin luumukakkuihin Delicious with Natalie -Youtube-kanavalta.

Resepti nro. 1 tarvitsemme:

2 munaa.

ripaus suolaa.

100 g raakasokeria.

100 g sulatettua voita.

10 g vaniljasokeria.

200 g jogurttia.

230 g tavallisia jauhoja.

15 g leivinjauhetta.

13 luumua.

Raadoista:.

2 ruokalusikallista raakasokeria.

2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.

40 g voita.

Menettely:

Vatkaa munat kulhossa, lisää suola ja sokeri.

Kaada joukkoon sulatettu voi ja lisää vaniljasokeri.

Vatkaa tehosekoittimella, lisää jogurtti ja vatkaa uudelleen.

Sekoita kulhossa jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi seokseen.Sekoita taikina vispilällä.

Vuoraa kakkuvuoka (28 x 18 cm) leivinpaperilla , aseta taikina vuokaan ja tasoita tasaisesti.

Leikkaa luumut leikkaa ne auki, kuori ne ja aseta ne taikinan päälle.

Valmista jauhelihapiirakka:.

Sekoita kulhossa voi, jauhot ja sokeri käsin.Kaada kakun päälle ja tasoita.

Paista kakku kunnes se on kullanvärinen 180 °C:ssa..

Voidaan tarjoilla.

Reseptin nro. 2 tarvitsemme:

2 munaa.

ripaus suolaa.

8 g vaniljasokeria.

100 ml kasviöljyä.

100 ml maitoa.

100 g raakasokeria.

200 g tavallisia jauhoja.

12 g leivinjauhetta.

Täytettä varten:.

150 g tuorejuustoa.

4 g vaniljasokeria.

1 muna.

20 g raakasokeria.

3 rkl marjoja.

Menettelytapa:

Vatkaa kulhossa munat, lisää suola, sokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa sekoittimella 2-3 minuuttia.

Kaada öljy ja maito seokseen ja vatkaa uudelleen.Siivilöi jauhot ja leivinjauhe seulan läpi erissä ja vatkaa.

Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija 24 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina sisään.

Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri, muna ja sokeri erilliseen kulhoon.Sekoita vispilällä sekoita joukkoon kerma.

Levitä kerma lusikalla taikinan päälle.Lisää lopuksi marjat päälle.

Paista kakkua 40-45 minuuttia 180 °C:ssa.

Poista paistettu kakku vuoasta ja anna jäähtyä.

Ripottele päälle tomusokeria.

Voimme palvella.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit