KotiKeittiö ja ruokailutila1 munasta leikattu JÄÄTELÖ: Vain 5 minuuttia ja alusta on jo tyhjä...

1 munasta leikattu JÄÄTELÖ: Vain 5 minuuttia ja alusta on jo tyhjä – paras kakku auringon alla!

Kuvittele jälkiruoka, jossa yhdistyy vaniljan kermainen makeus vaniljakastike ja maaginen pähkinätaikina..

Pörröisestä pähkinäpohjaisesta samettiseen kermavaahtoon tämä herkku on jälkiruokien ystävän unelmien täyttymys.

Erinomainen resepti herkulliseen kakun YouTube-kanavalta Einfache Rezepte.

Tarvitsemme:

Taikinalle:.

1 muna.

250 ml maitoa (1 kuppi).

200 g kidesokeria (1 kuppi).

100 ml kasviöljyä (1/2 kuppia).

200 g jauhettuja hasselpähkinöitä (2 kuppia).

125 g yleisjauhoja (1 kuppi).

2 tl ruokasoodaa.

Kermaan:.

600 ml maitoa (2,5 kuppia).

78 g vaniljavanukasjauhetta (1/3 kuppia).

150 g kidesokeria (3/4 kuppia).

200 g voita (1 kuppi).

Muut ainesosat:.

500 ml kuohukermaa (2 kuppia).

Toimenpide:

kaada osa maidosta vanukkaan kulhoon ja sekoita vispilällä.

Kaada loput maidosta liedellä olevaan kattilaan ja lämmitä.

Kaada sitten sokeri kattilaan, sekoita ja keitä kiehuvaksi..

Kaada vanukasseos ja sekoita, kunnes vanukas sakenee..

Kaada vanukas kulhoon, peitä foliolla ja anna jäähtyä.

Astiaan monitoimikoneesta lisää muna ja kaada 250 ml maitoa.

Lisää sokeri ja sekoita vatkaimella. sekoittamisen aikana kaada öljy.

Sitten ripotamme jauhetut pähkinät.

Vähennä tehoa ja lisää asteittain sekoittaen jauhot ja ruokasooda.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun muottiin (34 x 22 cm) ja tasoita.

Laita esilämmitettyyn uuniin ja paista 15 minuuttia 180°C:ssa (ylä-/alalämmitys).

Anna paistetun taikinan jäähtyä kokonaan.

Lisää voita syvään astiaan. Vatkaisimme tehosekoittimella, kunnes muodostuu vaahtoava koostumus.

Vatkaa erillisessä kulhossa jäähtynyt vanukas.

Lisää sitten vanukas vähitellen voin joukkoon vatkaa.

Siirrä taikina uunipellille ja reunusta muodolla..

Levitä kerma tasaisesti taikinan päälle.

Anna kakun jäähtyä jääkaapissa tunnin ajan..

Jääkaapista ottamisen jälkeen poista kakku muotista ja leikkaa se. Vatkaa kerma korkeassa kulhossa.

Käytä kakun koristeluun konditoriapussia.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit