Jos haluat miellyttää vieraitasi ja rakkaitasi, tarvitset muutaman ainesosan ja vähän aikaa.
Täällä tämä kermainen herkku on aina niin menestys, että minun täytyy valmistaa sitä säännöllisesti.
Ainutlaatuinen resepti herkulliseen kermaiseen jälkiruokaan YouTube-kanavalta Przepisy są uschne.
Tarvitsemme:
Tummalle taikinalle:.
100 g voita.
100 g rakeistettua sokeria.
1 muna.
2 ruokalusikallista smetanaa.
1 tl leivinjauhetta.
2 ruokalusikallista kaakaota.
300 g tavallisia jauhoja.
Täytteestä:.
750 g tuorejuustoa.
50 g kidesokeria.
vanilja-esanssi.
40 g maissitärkkelystä.
Kevyelle taikinalle:.
2 munaa.
200 g kidesokeria.
50 ml kasviöljyä.
50 ml maitoa.
1 tl leivinjauhetta.
200 g tavallisia jauhoja.
Kermaan:.
250 g tuorejuustoa.
150 ml kuohukermaa.
2 ruokalusikallista tomusokeria.
suklaa.
Toimenpide:
vatkaa pehmeä voi syvässä kulhossa, lisää sokeri vatkaten.
Lisää seuraavaksi muna, kerma ja jatka vatkaamista. Lisää seokseen leivinjauhe, kaakao ja sekoita lastalla..
Kaada jauhot ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi käsin.Taikina säilytä jääkaapissa..
Lisää tuorejuusto ja sokeri erilliseen kulhoon.Lisää vaniljaesanssia maun mukaan.
Lisää tärkkelys ja sekoita paksu kerma vispilällä.
Lisää erilliseen kulhoon munat, sokeri ja vatkaa vatkaimella..
Kaada sekaan vatkatessa öljyä ja maitoa.
Sekoita jauhot leivinjauheen ja lastalla seokseen siivilöidään seulan läpi.
Leivinvuoan (20 x 30 cm) pohjalle revi kaakaotaikina ja painele sitä käsin koko pinnalle.
Laitamme täytteen taikinaan ja levitä se koko pinnalle.
Kermaa varten levittele kevyt taikina..
Laita muotti uuniin, joka on esilämmitetty 180 asteeseen. Paista 40-50 minuuttia..
Lisää tuorejuusto ja tomusokeri kulhoon.Kaada kerma ja vatkaa kerma..
Levi kerma paistetun kakun päälle ja levitä tasaisesti.
Ripottele suklaata päälle ja laita jääkaappiin.
Voimme palvella.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.