Hei, haluan jakaa täydellisen idean nopeasta kesäkurpitsa-, valkosipuli- ja bambino-illallisesta jonka löysin täältä sivustoltasi.
Kokeilin sitä ja koko perhe on innoissaan lopputuloksesta.
En ole tottunut tekemään paistettuja kesäkurpitsoja, minkä vuoksi tämä resepti kiehtoi minua.
Teen levitteen voileipiä ja vieraita varten ja kaikki ovat ylistäneet sitä taivaisiin.
Kuva: tjn
Tarve:
1 kesäkurpitsa.
1 keskikokoinen sipuli,.
2-3 valkosipulinkynttä,.
suolaa,.
juusto kuoressa.
Valinnainen:.
Mustapippuri.
Yrttejä maun mukaan.
Tilli/persilja hienonnettuna.
Savujuusto raastettuna.
Menettelytapa:
Kuva: tjn
Kuori sipuli.
Pilko se hienoksi.
Valmistele pannu.
Kuumenna siinä hieman öljyä.
Paista sipuli kullanruskeaksi.
Kuori kesäkurpitsa.
Raasta hienoksi (älä purista mehua pois).
Lisää se kuullotettujen sipulien joukkoon.
Hauduta vielä noin 3 min.
Ja lisää murskattu valkosipuli ja suola, mausteet maun mukaan.
Lopuksi sekoita bambino (tai muu sulatejuusto) seokseen .)
Lisään myös savujuustoraastetta ja kinkkuraastetta.
Sekoita kaikkea vielä hieman, kunnes juusto on sulanut ja kaikki on kauniisti yhdistetty.
Me syömme sen suoraan pannulta.:-).
Hyvä idea on lisätä siihen jauhettua punapippuria tai vähän tulisuutta, jos haluaa.
Voit myös lisätä seokseen hienonnettuja paprikoita – lisää sipulien joukkoon ja paista niiden kanssa.
Voit myös lisätä pekonia, edellä mainittua juustoa tai mausteita maun mukaan.
Kuva: tjn
Se on herkullinen herkku.
Toivotamme teille hyvää makua! :-).
Kirjoittaja.