KotiKeittiö ja ruokailutilaUusi tapa valmistaa luumu LEKVAR on pyyhkäisemässä internetissä: kun kerran kokeilet sitä,...

Uusi tapa valmistaa luumu LEKVAR on pyyhkäisemässä internetissä: kun kerran kokeilet sitä, et KOSKAAN KOKEILE sitä enää kattilassa!

Paras kokeilemani resepti.

Ennen keitimme luumuhilloa tuntikausia kattilassa, nyt saan sen valmiiksi vain tunnissa ja se on täysin vaivatonta!

Tarvitsen:

2 kg luumuja.

500 g kr.sokeria (jaettuna kahteen 250 g:n erään).

2 ruokalusikallista etikkaa.

1 tl jauhettua kanelia.

5 palaa murskattua neilikkaa.

4 ruokalusikallista rommia.

Menettelytapa:

Pese ja puolita luumut – poista kuoret.

Kerrotaan sitten luumut syvempään vuokaan (jotta kaikki luumut mahtuvat).

Lorauta päälle etikkaa.

Laita esilämmitettyyn uuniin 250 asteeseen ja paista 20-25 minuuttia – älä sekoita paistamisen aikana.

Poista sitten uunista.

Ripottele päälle ensimmäinen erä sokeria.

Laita takaisin uuniin 15 minuutiksi.

Laita uuniin vielä 15 minuutiksi.

Poista.

Ripottele päälle loput sokerista.

Laita takaisin uuniin 10-15 minuutiksi.

Ota se sitten pois uunista.

Lorauta päälle rommia ja ripottele päälle mausteita.

Sekoita upotussekoittimella.

Täytä vain puhtaisiin hillopurkkeihin (purkkien reunan on pysyttävä puhtaana).

Sulje ja käännä ylösalaisin.

Kääri huopaan.

Anna jäähtyä kokonaan ja olet valmis!

Lopullinen neuvo.

Joskus luumut voivat tuntua liian vetisiltä kolmannen paistokerran jälkeen.

Laita sitten uuniin vielä 15-20 minuutiksi.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit