KotiKeittiö ja ruokailutilaTerävästi pureskeltu pagachiki juustolla ja perunoilla, jotka menevät täällä myrskyyn: Kevyet kuin...

Terävästi pureskeltu pagachiki juustolla ja perunoilla, jotka menevät täällä myrskyyn: Kevyet kuin höyhen ja pysyvät pehmeinä vielä kolmantenakin päivänä!

Nämä pagčičikit olivat meillä suuri menestys, joten valmistan niitä kuin juoksumatolla.Ne eivät mene pieleen ja jos ne sattuvat jäämään, ne ovat pehmeitä vielä kolmantenakin päivänä.Erittäin yksinkertainen resepti, jota aloittelijatkin osaavat!

Tarvitsen:

250 g kovaa juustoa.

250 g tavallisia jauhoja.

1 tl suolaa.

1 paketti kuivahiivaa.

120 g voita.

2 munaa + 1 munankeltuainen.

2 kpl keitettyjä perunoita.

hieman kermaa (tarvittaessa).

Päälle (valinnainen):

Seesaminsiemen.

Rascu.

Pellavansiemen.

Menettelytapa:

Sekoita suuremmassa kulhossa juusto, jauhot ja hiiva , voi, munat, perunakokkelit, suola ja vaivaa taikinaksi.

Lisää tarvittaessa hieman kermaa.

Kauli taikina jauhotetulla laudalla.

Siirrä kulhoon ja anna kohota peitettynä noin 20 minuuttia.

Kaulitse uudelleen ja leikkaa pyöreitä patteja lasilla.

Aseta pagakakut leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Peitä kelmulla tai puuvillakankaalla.

Anna levätä lämpimässä paikassa vielä noin 20 minuuttia (minä annan omieni vain levätä, kunnes uuni on kuuma).

Vatkaa munankeltuainen ja sivele sillä pagáčikin päälle.

Paista esilämmitetyssä uunissa 180 °C:ssa, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Muista tarkkailla patteja paistamisen aikana, jokainen uuni paistaa eri tavalla.

Pagacakakut ovat herkullisia myös toisena ja kolmantena päivänä, ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Vinkkejä perunapagacakesin parantamiseen juustolla:

Perunapagáče juustolla on maukas ja täyttävä ruokalaji, joka sopii erinomaisesti välipalaksi, lounaaksi tai illalliseksi.Tästä reseptistä on monia variaatioita, ja pienellä luovuudella voit muokata niitä lisäämällä niihin lisää makua ja rakennetta.Tässä muutama vinkki:

Juustoa:

Klassisen Eidamin lisäksi voit käyttää myös muita juustoja, kuten bryndzaa, ostiepokia, Balkanin juustoa, fetajuustoa tai eri juustojen yhdistelmiä.Voit raastaa juustoa karkeammin tai hienommin oman makusi mukaan.Voit myös lisätä juustoseokseen hienonnettua persiljaa, ruohosipulia, tilliä tai kuivattuja yrttejä, kuten oreganoa tai basilikaa.

Path:.

Voit maustaa taikinan suolalla, pippurilla, jauhetulla paprikalla, kurkumalla tai kuivatulla valkosipulilla.Voit myös lisätä taikinaan hienonnettua persiljaa, ruohosipulia tai tilliä.

Muoto:

Voit muotoilla kakut eri tavoin – pieniksi palloiksi, kolmioiksi, neliöiksi tai etanoiksi.Voit laittaa pagáčen päälle pekonipalan, oliiveja tai lempisiemeniäsi.

Nauti!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit