KotiKeittiö ja ruokailutilaTee tämä, kun keität uusia perunoita: Ne ovat todella 100 kertaa maukkaampia!

Tee tämä, kun keität uusia perunoita: Ne ovat todella 100 kertaa maukkaampia!

Uusi perunakausi on käynnissä.

Kuinka parantaa tavallisia perunoita?

Niiden etuna ei ole vain se, että ne ovat maukkaampia kuin vanhat perunat, vaan myös se, että niitä voidaan syödä kuorineen.

Sinun pitäisi kuitenkin tietää kuinka valmistaa ne oikein. .

Tämän smakosze-portaalin menettelyn ansiosta uudet perunat maistuvat vieläkin paremmalta.

Joten opettele tämä yksi sääntö, niin ne maistuvat todella herkulliselta.

Menetelmä on hyvin yksinkertainen.

Vaikka uusperunoiden kausi alkaa yleensä touko-kesäkuun vaihteessa, tänä vuonna ne ilmestyivät paljon aikaisemmin, jo huhtikuun lopulla.

Ne maistuvat paljon paremmalta kuin vanhat perunat.

Ne sopivat lisukkeena, mutta maistuvat myös sellaisenaan, vaikkapa voin kanssa.

Suosiostaan ​​huolimatta kaikki eivät osaa keittää uusia perunoita..

Opi valmistamaan ne oikein ja nauti niiden täydellisestä mausta..

Uudet perunat keitetään hieman eri tavalla kuin vanhat.

Niille on ominaista paitsi miedompi maku ja hieman erilainen ulkonäkö, myös, kuten kävi ilmi, erilainen kypsennysmenetelmä.

Nämä perunat ovat vetisempiä ja sisältävät vähemmän tärkkelystä..

Niitä ei pidä liottaa vedessä , koska ne imevät paljon enemmän vettä ja menettävät makunsa.

Joten kuinka keittää ne oikein, jotta ne pysyvät maukkaina?

Kuinka keittää uusia perunoita?

Aloitetaan valmistamalla perunat ennen keittämistä.

Kuori on erittäin harvinainen näissä nuorissa perunoissa, koska se sisältää paljon arvokkaita ravintoaineita ja siitä olisi sääli päästä eroon.

Siksi parempi ratkaisu on hankaa perunoiden pinta kunnolla, pestä ne ja sitten kypsentää – ilman kuorimista..

Laita valmistetut perunat kattilaan ja peitä kiehuvalla vedellä..

Älä missään tapauksessa älä kaada kylmää vettä niiden päälle..

Kiehuva vesi saa ensimmäisen kerroksen kovettua, eikä maku katoa.

Älä liioittele vesimäärällä, sen pitäisi riittää peittämään perunat hieman.

Sitten hieman suolaa ja keitä miedolla lämmöllä.

Kun perunat ovat pehmeitä, valuta ne ja laita ne kaasulle muutamaksi sekunniksi. .

Tämä haihduttaa loput vedestä ja olet valmis.

Lisää suosikkilisäkkeet, kuten voi tai tilli ja tarjoile illalliseksi.

Tällä tavalla valmistettuja perunoita voi syödä yksinään.

Hyvää ruokahalua!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit