Isoäitimme reseptin mukaiset pannukakut ovat pörröisiä, paksumpia ja täynnä makua, jota on vaikea unohtaa.
Tämä resepti on yksinkertainen ja käyttää tavallisia ainesosia, kuten jauhoja, maitoa, vettä, munia ja ripaus suolaa..
Ne voidaan tarjoilla tuhannella tavalla, eri täytteillä, makealla, suolaisella tai ei ollenkaan..
Pörröisten pannukakkujen salaisuus piilee tässä yhdestä asiasta, jota kobieta.gazeta-portaali suosittelee myös niiden valmistuksessa.
Isoäidin versiota pannukakkuista ei unohdeta . .
Se on hyvin yksinkertaista, ja sinun tarvitsee vain vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi , joka lisätään varovasti taikinaan.
Löydät koko reseptin alta ja se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. .
Pannukakkuja paistetaan hyvin kuumennetussa pannussa oikean rakenteen ja maun saamiseksi.
Ainesosat:
1 kuppi tavallisia jauhoja.
1 lasillinen maitoa.
1/2 kupillista vettä (hiilihappovesi lisää pörröisyyttä).
2 kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset erotettuina).
ripaus suolaa (valinnainen).
Toimenpide:
Siivilöi jauhot ja sekoita munankeltuaisten, maidon ja veden kanssa..
Vatkaa valkuaiset ripaus suolaa , kunnes muodostuu jäykkiä piippuja.
Kääntele vaahdotettu valkuainen taikinaan varovasti, jotta se pysyy kuohkeana.
Lämmitä pannu keskilämpötilaan ja kaada taikina, josta tulee hieman paksumpaa.
Pannukakkuja paista kullanruskeiksi molemmin puolin..
Nämä pannukakut ovat herkullisia paitsi makeina, myös suolaisina versioina.
Voit tarjoilla niitä haluamallasi tavalla eri täytteillä tai ilman mitään samalla tavalla kuin ennen.
Hyvää ruokahalua!