KotiVinkkejä kotiinTämä limonadi saa sinut jaloillesi kuumimmassakin helteessä.Perusteena on tämä

Tämä limonadi saa sinut jaloillesi kuumimmassakin helteessä.Perusteena on tämä

Kun on kuuma ja et kestä kuumuutta, on tärkeää pysyä hyvin nesteytettynä.Kotitekoinen harvinaisen makuinen limonadi houkuttelee sinua tarttumaan juomaan.

Jotkut pitävät siitä makeana lisäämällä siihen lisää sokeria tai hunajaa, kun taas toiset tarttuvat happamaan versioon väittäen, että jälkimmäinen virkistää vielä enemmän.Limonadi on nauttinut vuosien varrella kestävää suosiota, ja se on rohkeasti kilpaillut ravintoloiden ruokalistoilla hiilihappojuomien kanssa.Sitä on todella helppo valmistaa kotona, eikä sinun tarvitse tyytyä vain sitruunoihin.

Miten valmistetaan limonadia?

Ensimmäiset merkinnät limonadia muistuttavasta juomasta ovat peräisin Egyptistä yli tuhat vuotta sitten.Muinaiset egyptiläiset yhdistivät sitruunoita taateleihin ja hunajaan.Ajan myötä limonadi valloitti koko maailman ja siitä tuli yksi suosituimmista juomista.Limonadi ilmestyi Slovakiaan luultavasti 1800-luvun alussa.Se saavutti nopeasti suosiota erityisesti ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Kotitekoisen limonadin valmistaminen on yksinkertainen asia.Tarvitset vain muutamia perusaineksia: sitruunoita, sokeria, vettä ja hieman mielikuvitusta.Voit kokeilla erilaisia hedelmiä, yrttejä ja ainesosia. Makeutusaineina voidaan käyttää sokeria, hunajaa, erytritolia tai ksylitolia.

Kotitekoinen raparperilimonadi

Raparperi on vihannes, joka päätyy kesällä useimmiten piirakkaan.Ja se on varmasti hyvä valinta, mutta muutama varsi kannattaa laittaa syrjään herkullisen limonadin valmistamiseksi.Se on hapokasta ja sopii mainiosti virkistykseksi kuumina päivinä.

Sokeria kannattaa lisätä limonadiin vähitellen ja säätää makeutta oman mieltymyksen mukaan.

Ainekset.

  • 500 g raparperia,.
  • 1 kuppi sokeria,.
  • 1 litra vettä.
  • 2 sitruunan mehu.
  • Minttu koristeeksi.
  • Valmistelu.

    1. Pese raparperit, leikkaa pienemmiksi paloiksi ja laita kattilaan.
    2. Peitä raparperit sokerilla ja vedellä.Keitä keskilämmöllä, kunnes raparperi on pehmeää ja sokeri on liuennut.
    3. Siivilöi kuuma seos siivilän läpi, jotta pääset eroon raparperinpaloista.
    4. Anna jäähtyä ja lisää sitten kahden sitruunan mehu.
    5. Kaada limonadi kannuun ja jäähdytä jääkaapissa.
    6. Ennen tarjoilua lisää laseihin jäätä ja mintun oksa.

    Kotitekoinen limonadi raparperilla maistuu yksinkertaisesti mielettömältä.Se on täydellinen kesävirvoitusjuoma.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit