KotiKeittiö ja ruokailutilaTaivaallisen herkullista unkarilaista: maistoin 40:lle.vuotta sitten ja tähän mennessä mikään muu resepti...

Taivaallisen herkullista unkarilaista: maistoin 40:lle.vuotta sitten ja tähän mennessä mikään muu resepti ei ole ylittänyt sitä!

Mehukasta ja maukasta kanaa herkullisella kastikkeella unkarilaisella tavalla valmistettuna.

Kun tein tätä ruokaa ensimmäistä kertaa, kaikki rakastivat sitä heti ja pyysivät minua tekemään sitä useamman kerran viikossa.

Kuuluisa resepti herkulliseen kanaan youtube-kanavalta UX TY,KUHNЯ.

Tarvitsemme:

1-2 tl kasviöljyä.

20 g voita.

1 suuri sipuli.

2 valkosipulinkynttä.

ripaus suolaa ja raakasokeria.

1 pippuri.

1 rkl makeaa paprikaa.

1 rkl tavallisia jauhoja.

3 raastettua tomaattia tai 2 ruokalusikallista tomaattipyreetä.

1 kuppi tomaattimehua.

Kanaa (reisi, siipi – mitä tahansa haluat).

oreganon jyvät.

mustapippurin jyvät.

laakerinlehti.

jauhettua mustapippuria.

korianteri.

Tilli.

persilja.

Liite (valinnainen):.

Keitetyt tai paahdetut perunat.

Perunamuusia.

Riisi.

Grillattuja vihanneksia.

Salaatti tuoreista vihanneksista.

Menettelytapa:

Kaada öljy pannulle ja sulata voi.Suolaa luuttomat kananreidet ihoineen reilusti.

Aseta reidet nahkapuoli alaspäin kuumalle pannulle .

Paista kana molemmin puolin kullanruskeaksi.

Kuutioi kuorittu sipuli.

Murskaa valkosipulinkynnet ja hienonna.Siirrä paistetut reidet lautaselle.

Lisää sipuli ja valkosipuli lihaliemeen.

Mausta suolalla ja sokerilla, sekoita ja paista kunnes ne ovat kullanruskeita.

Raasta paprikat kokonaisina karkealla raastimella ja lisää ne pannulle.

Sekoita ja paista 3-4 minuuttia.

Lisää pannulla olevaan seokseen makea paprika ja jauhot, sekoita ja paista 30-40 sekuntia.

Lisää sitten raastetut tomaatit ja sekoita.

Mausta suolalla ja sokerilla ja sekoita hyvin.

Lisää kananreidet, peitä kannella ja hauduta keskilämmöllä 40 minuuttia (käännä liha puolivälissä kypsennystä).

Hakkaa tilli ja persilja kovalla selkänojalla pilkkoa tilli ja persilja.

Lisää laakerinlehti, jauhettu mustapippuri, tilli ja persilja pannulle.

Peitä pannu, sammuta lämpö ja anna hautua 10 minuuttia.

Tarjoile liha ja kastike perunamuusin ja vihannessalaatin kanssa.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit