KotiVinkkejä kotiinSlovakiat ohittavat hänet kaupassa.Tämä puuro kiihdyttää aineenvaihduntaasi

Slovakiat ohittavat hänet kaupassa.Tämä puuro kiihdyttää aineenvaihduntaasi

Millä perunat korvataan? Ideoita on paljon, mutta tätä voidaan pitää parhaana, varsinkin jos olet laihdutusdieetillä.Tämä puuro stimuloi suoliston toimintaa ja on hyvä proteiinin ja kuidun lähde.Arvaatko minkälainen puuro se on?.

Tattarimannasuurimot ovat ravitsemusasiantuntijoiden usein suosittelema tuote.Voidaan sanoa, että se on tulossa takaisin muotiin ja tulossa suosituksi, koska siitä voidaan valmistaa mielenkiintoisia ruokia, ja se on myös erittäin terveellistä ja auttaa painonpudotuksessa.

Kiloa alas

Mihin ainesosiin kannattaa panostaa, kun haluat laihtua? Hirssirouhetta sisältävät ehdottomasti proteiinit ja kuidut.Kuitu auttaa ylläpitämään ruuansulatusjärjestelmän asianmukaista toimintaa, tukee ruoansulatusta ja antaa kylläisyyden tunteen pidemmäksi aikaa.Proteiinit puolestaan ​​​​nopeuttavat aineenvaihduntaa.

Arvokkaita vitamiineja

Ohrarouheissa on myös runsaasti B-vitamiineja (mukaan lukien B1, B2, B6, foolihappo), joilla on keskeinen rooli hermoston asianmukaisessa toiminnassa.Lisäksi se on E-vitamiinin lähde, joka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat taistelua vapaita radikaaleja vastaan.

Mineraalien kokoelma

Kivennäisaineet ovat myös erittäin arvokkaita vehnäjauhojen komponentteja.Puuroa syömällä varmistat magnesiumin, fosforin, raudan, sinkin ja piin saannin.Pii, jota harvoin löytyy muista jyvistä, tukee tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä.Magnesium on välttämätön lihasten ja sydämen asianmukaiselle toiminnalle.

Pähkinän makuinen

Ensimmäinen vaihe on huuhdella mäski ennen keittämistä.Tämä poistaa kaiken katkeruuden.On parasta laittaa rouhe siivilään ja huuhdella useita kertoja kylmän juoksevan veden alla.

Sitten on hyvä paahtaa rypäleitä kuivalla pannulla muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman pähkinäisen aromin.Tämä parantaa niiden makua.Sitten on aika keittää rypäleet – yksi kuppi rouhetta sisältää kaksi kupillista vettä.Keitä jauhoja noin 15 minuuttia, kunnes kaikki vesi on imeytynyt.Anna kypsennyksen jälkeen levätä muutama minuutti, jotta se ’kypsyy’ kannen alla ja muuttuu kuohkeammaksi.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit