KotiKeittiö ja ruokailutilaResepti leipään, jossa on erityisen rapea kuori: Se on herkullista ja ennen...

Resepti leipään, jossa on erityisen rapea kuori: Se on herkullista ja ennen kaikkea täysin yksinkertaista!

Tässä reseptissä opit valmistamaan päivittäistä leipää isoäitiemme reseptin mukaan.

Voit valmistaa tämän rapean leivän ilman turhia komplikaatioita ja helposti saatavilla olevista ainesosista.

Helppo ja nopea resepti pehmeää kotitekoista leipää YouTube-kanavalta Pieczywo z Klasą.

Nopeasti kohoava leipä

Haluatko nauttia tuoreen kotitekoisen leivän tuoksusta, mutta ei ole aikaa odottaa pitkään taikinan kohoamista? Meillä on sinulle ratkaisu!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksinkertaisen ja nopean kotitekoisen leivän reseptin, jota kaikki voivat käsitellä.

Opit tekemään herkullista leipää jopa ilman pitkää odotusta.

Yksinkertaiseen leipää varten tarvitsemme:

270 ml haaleaa vettä.

10 ml kasviöljyä.

6 g kuivahiivaa.

9 g suolaa.

50 g täysjyväjauhoja (tai tavallisia jauhoja).

400 g tavallisia jauhoja.

Toimenpide:

Kaada haalea vesi kulhoon, lisää öljy ja ripottele päälle hiiva.

Lisää seuraavaksi suola ja sekoita hyvin lastalla.

Kaada jauhot seokseen ja sekoita.

Tämän jälkeen vaivaa taikina käsin..

Sitten siirrämme taikinan pöydälle ja vaivaamme muutaman minuutin, kunnes saamme tasaisen taikinan.Muokkaamme pallon..

Vele kulho öljyllä ja laita taikinaan. Hieromme myös taikinan yläosan öljyllä.

Peitä kelmulla ja pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan 60-90 minuutiksi..

Leipämuotti (21 x 11,5 x 7,5 cm) voitele voilla.

Kohonnut taikina ripottele jauhoilla ja nosta pöytään.

Levitämme taikinaa käsillämme ja taivutamme kaikki päät sisäänpäin (katso video).

Muotoile pallo, peitä pyyhkeellä ja anna levätä 10-15 minuuttia..

Kun aika on kulunut ripottele taikinaan jauhoja ja käännä se..

Taikina venytä sormin ja taita (katso video).Sitten paina ja rullaa taikina varovasti.

Joka kerta kun rullaat painamme varovasti taikinan reunaa (katso video).Taikinan päät ja pohja nipistys..

Ripottele taikinaan jauhoja ja leikkaa terävällä veitsellä..

Sitten laitamme taikinan muottiin ja paina se varovasti alas.

Peitä liinalla, jätä lämpimään paikkaan 40-60 minuutiksi ja esilämmitä uuni 250°C..

Kun aika on kulunut, laita muotti ja taikina uunipellille uunissa.

Aseta pieni muotti uunin pohjalle ja kaada kuumaa vettä..

Laske heti lämpötila 210°C ja paista 25-30 minuuttia..

Paistamisen puolivälissä poista astia vedellä.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit