KotiKeittiö ja ruokailutilaPiirakka nimellä „MACOCHA“: Nopea ja helppo resepti parhaaseen kotitekoiseen piirakkaan!

Piirakka nimellä „MACOCHA“: Nopea ja helppo resepti parhaaseen kotitekoiseen piirakkaan!

Esittelemme teille herkullisen viipaleen, jolla on kieltämättä outo nimi, mutta vakuutamme teille, että se ei millään tavalla petä tämän jälkiruoan sanoinkuvaamatonta makua.

Herkkä kaksivärinen leivonnainen, joka on rikastettu vaniljakastikkeella ja koristeltu tuorejuustokuorrutteella.

Eksklusiivinen resepti kuohkeaan jälkiruokaan Tšekin radion YouTube-kanavalta.

Tarvitsen:

5 munankeltuaista.

250 g raakasokeria.

100 ml haaleaa vettä.

100 ml kasviöljyä.

5 munanvalkuaista.

ripaus suolaa.

250 g puolikarkeaa jauhoa.

1 paketti leivinjauhetta.

1 rkl kaakaojauhetta.

800 ml maitoa.

2 pakettia vaniljavanukasjauhetta.

8 ruokalusikallista raakasokeria.

400 g smetanaa.

2 pakettia vaniljasokeria.

250 ml kermavaahtoa.

Menettelytapa:

Lisää munankeltuaiset syvään kulhoon.Lisää sokeri ja vatkaa sekoittimella.

Lisää vesi vatkaten.Lisää sitten öljyä samalla vatkaten.

Kaada erilliseen kulhoon munanvalkuaiset.

Lisää suola ja vatkaa joukkoon jäykkä lumi. Sekoita erillisessä kulhossa jauhot leivinjauheen kanssa.

Vatkaa munankeltuaisvaahto ja jauhot, taita joukkoon munanvalkuaiset vähän kerrallaan.

Kaada puolet taikinasta leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja tasoita.

Siivilöi kaakao siivilöi kaakaojauhe jäljellä olevaan taikinaan ja sekoita.

Kaada kaakaotaikina vaalean taikinan päälle ja tasoita tasaiseksi.Sekoita 300 ml:aan kylmää maitoa sekoita joukkoon vaniljakastike.

Kuumenna kattilassa 500 ml maitoa sokerin kanssa.

Kaada vanukasseos kuumaan maitoon ja kiehauta sekoittaen.

Kaada kuuma vanukas taikinan päälle muottiin ja sekoita lusikalla ympyränmuotoisesti.

Paista kakkua 30 minuuttia 170 °C:ssa.

Sekoita kulhossa kermaviili ja vaniljasokeri.

Vatkaa kerma erillisessä kulhossa.Vatkaa lastalla ja sekoita sitten kevyesti smetanaan ja sokeriin.

Käytä leivontapussia ja pursota jäähtyneeseen jälkiruokaan koristele pinta smetanalla.

Ripottele päälle kaakaota ja voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit