KotiKeittiö ja ruokailutilaPAPOLITÁNKA rezy: Tämä keksi piilottaa koko konditoria taskuusi, kaikki menevät reiän perään!

PAPOLITÁNKA rezy: Tämä keksi piilottaa koko konditoria taskuusi, kaikki menevät reiän perään!

Herkkä monikerroksinen kermainen jälkiruoka kermavaahdolla, jonka jälkeen nuolet kaikkia sormiasi.

Tämä vastustamaton herkku on olennainen osa lomia, juhlia ja perhejuhlia.

Poikkeuksellinen resepti herkulliseen kermaiseen jälkiruokaan YouTube-kanavalta Lako je kuvati.

Tarvitsemme:

Taikinalle:.

8 proteiinia.

100 g kidesokeria (8 ruokalusikallista).

50 g jauhettuja saksanpähkinöitä (10 PL).

2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.

Täytteestä:.

8 munankeltuaista.

100 g kidesokeria (8 ruokalusikallista).

4 pakettia vaniljavanukasta (160 g).

1300 ml maitoa.

250 g margariinia tai voita.

250 g tomusokeria.

300 g hasselpähkinävohveleita.

150 g suklaata.

50 g tummaa suklaata ruoanlaittoon.

kermavaahdolle:.

250 g jauhettua kermavaahtoa.

250 ml kylmää maitoa tai.

250 ml makeaa kuohukermaa.

Sadettamiseen:.

50 g jauhettuja hasselpähkinävohveleita (tai raastettua suklaata tai suklaakoristetta).

Toimenpide:

Lisää ripaus suolaa kulhoon munanvalkuaisten kanssa.

Lisää sokeria samalla kun vatkaa vatkaimella. Voitimme jäykkää kermaa.

Lisää jauhetut pähkinät ja jauhot.

Sekoita lastalla. .

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (25 x 35 cm).

Aseta pelti esilämmitettyyn uuniin.

Taikina paista 15 minuuttia 180°C:n lämpötilassa ja vielä 5 minuuttia 150°C:n lämpötilassa..

Lisää sokeri kulhoon munankeltuaisten kanssa ja vatkaa vatkaimella.

Lisää vanukas ja sekoita.

Kaada vähän maitoa ja vatkaa.

Lisää vanukasseos liedellä olevaan kylmään maitoon ja sekoita jatkuvasti , jotta se ei pala.

Sekoita kypsennyksen aikana, kunnes vanukas sakenee.

Kaada sitten vanukas erilliseen kulhoon, peitä foliolla ja anna jäähtyä..

Vatkaa huoneenlämpöinen margariini tai voi.

Lisää tomusokeri ja vatkaa.

Vatkaa jäähtynyt vanukas ja lisää pikkuhiljaa vatkattuun margariiniin ja sekoita vatkaimella.

Jaamme vanukas kahteen yhtä suureen osaan.

Jauha vohvelit ja varaa 50 g ripottelua varten.

Lisää täytteen ensimmäiseen osaan 300 g jauhettuja vohveleita ja sekoita vatkaimella.

Laita sitten kerma jääkaappiin.

Sulata suklaa, lisää täytteen toiseen osaan ja vatkaa.

Laitoimme sen jääkaappiin.

Poista jäähtynyt taikina pelliltä ja poista paperi.

Levitä ensin taikina hasselpähkinävohvelitäytteellä.

Levitä sitten suklaatäyte.

Vaahdota erillisessä kulhossa kermavaahto maidon (tai kerman) kanssa.

Levitä kermavaahtoa jälkiruoan päälle.Lopuksi ripottele jauhettuja vohveleita ja voimme tarjoilla.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit