KotiKeittiö ja ruokailutilaNyt leivon VAIN näin – sekoitan kaiken ja se on valmis: Omenapiirakka...

Nyt leivon VAIN näin – sekoitan kaiken ja se on valmis: Omenapiirakka joka sulaa suussa!

Tämä on yksi lempiomenapiirakoista!

Yhden lautasen kakku

Haluatko nauttia kotitekoista omenapiirakkaa ilman turhaa tiskaamista ? Kokeile helppoa yhden lautasen omenapiirakan reseptiämme!

Kaikki omenanystävät rakastavat tätä nopeaa ja herkullista jälkiruokaa.

Vain muutama ainesosa, yksi kulho ja muutama minuutti aikaa.

Seuraa video-ohjeita youtubesta ja onnistuminen on taattu Se on erittäin nopea ja helppo valmistaa.

Yhden ruokalajin kakkuun tarvitsemme:

2 isoa tai 3 keskikokoista omenaa kuutioina.

3 munaa.

Sokeri – 150 g.

Maito – 180 ml.

Voi – 80 g.

Tavalliset jauhot – 300 g.

Leivinjauhe – 5 g.

Ripottelua varten (valinnainen):.

Sokeripulveri.

Kookosraaste.

Kaakao.

Granko.

Toimittajan huomautus:.

Kakun voi kruunata hedelmillä maun mukaan.Voit vapaasti käyttää kauden hedelmiä, joita sinulla juuri on käsillä.Kakku on herkullinen myös mansikoiden, vadelmien, kirsikoiden tai päärynöiden kanssa.

Menettelytapa:

Valmista yksi isompi kulho ja paasta, kunnes hedelmät ovat valmiita.

Ota voi etukäteen jääkaapista, jotta se pehmenee riittävästi.

Kuori omenat, poista ydin ja leikkaa kuutioiksi.Piirakan valmistukseen sopivat myös varhaiset kesäomenat , joilla ei ole pitkää säilyvyysaikaa.

Nyt valmistetaan yksinkertainen taikina.

Sekoita valmistetussa kulhossa munat ja sokeri, kaada joukkoon maito ja sekoita hyvin.

Lisää sulatettu voi ja sekoita uudelleen hyvin.

Lisää vähitellen seulotut jauhot ja leivinjauhe seokseen.

Sekoita kaikki tasaiseksi.

Lisää lopuksi vain viipaloidut omenat taikinaan.

Jotkut leivonnaiskokit suosittelevat hedelmien päällystämistä tärkkelyksellä ennen niiden sekoittamista taikinaan, mutta minä lisään ne ilman tätä vaihetta.

Kaada taikina leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan ja levitä tasaisesti.

Laita näin valmistettu kakku esilämmitettyyn uuniin 180° 30-35 minuutiksi.

Ripottele valmiin kakun päälle sokeria, kookosta tai kaakaota.

Jos haluat kakusta vielä juhlavamman version, voit esimerkiksi kuorruttaa sen suklaakuorrutteella.

Kakku on pehmeä, kuohkea ja erittäin maukas, tulet varmasti tekemään sitä säännöllisesti.

Hyvää ruokahalua:-).

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit