KotiKeittiö ja ruokailutilaNämä tomaatit katoavat ensimmäisenä pöydästä: Paras KESÄINEN alkupala mitä olen koskaan syönyt!

Nämä tomaatit katoavat ensimmäisenä pöydästä: Paras KESÄINEN alkupala mitä olen koskaan syönyt!

Täydellinen ja vastustamattoman maukas välipala, jonka valmistat salamannopeasti ja yllätät vieraasi.

Et ikinä uskoisi, kuinka herkullisen ruokalajin voi loihtia vain muutamalla yksinkertaisella ainesosalla.

Nopea ja helppo resepti upeaan alkuruokaan youtube-kanavalta Meister des Geschmackes.

Kesäinen vaihtoehto voileiville

Käytä vain tavallisia tomaatteja ruokapohjana klassisen leivonnaisen sijaan.

Reseptimme herkullisen lisukkeen ansiosta saat täydellisen kesäisen alkupalan tai kevyen illallisen.

Voit parantaa paneroituja tomaatteja oman maun mukaisilla ainesosilla, lempimausteillasi tai -yrtteilläsi.

Suosittelemme käyttämään kotitekoisia tomaatteja, joiden maku on täyteläisempi, täyteläisempi verrattuna kaupasta ostettuihin.

Voit myös expirement erilaisilla juustoilla ja käyttää kevyttä kotitekoista kermaviili kastiketta tai valkoista jogurttia majoneesin sijasta.

Koristeellisia tomaatteja varten tarvitsemme:

4 munaa.

2-3 suurta tomaattia.

Suola.

jauhettua mustapippuria.

5 valkosipulinkynttä.

3 rkl majoneesia.

50 g parmesaanijuustoa.

Valinnainen:.

Mausteet maun mukaan.

Yrtit maun mukaan.

Erilaisia juustoja.

Hapan kerma.

Sitruunamehu.

Menettelytapa:

Kaada vettä kattilaan ja laita se liedelle ja kiehauta vesi.

Laita kananmunat ja keitä 9 minuuttia – keitä ne kovaa.

Pese tomaatit huolellisesti ja poista varret ja leikkaa 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

Aseta tomaattiviipaleet lautaselle.Mausta suolalla ja pippurilla.

Murskaa ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet .

Ripottele valkosipulia tomaattiviipaleiden päälle.

Kuori keitetyt ja jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne viipalointikoneella kuutioiksi.

Kulhoon, jossa on kananmuna lisää majoneesi.

Sekoita haarukalla ja levitä seos tomaattiviipaleiden päälle.

Lisää päälle raastettua parmesaanijuustoa.Lopuksi koristele persiljalla.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit