Yksinkertainen resepti äärimmäisen maukkaisiin kesäkurpitsakukkiinivuokiin, jotka voittavat sinut.
Täydellinen herkku, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen eikä petä koskaan.
Fantastinen resepti rapeisiin kesäkurpitsakukkiin youtube-kanavalta Cook and bake with Martinka / Travel and taste.
Fantastisia rapeita kesäpäiviä varten
Etsitkö maukasta ja terveellisempää vaihtoehtoa klassisille suolaisille välipaloille ? Kokeile sitten ehdottomasti suolaisia kesäkurpitsasipsejämme!
Tämä kevyt ja virkistävä välipala ei ole pelkästään täynnä makua, vaan kesäkurpitsa tuo vielä lisää makua ja kosteutta.
Miksi kesäkurpitsaa?
Liitämme kesäkurpitsan usein kesäsalaatteihin, mutta se sopii mainiosti myös leivottuihin herkkuihin.Neutraalin makunsa ansiosta se on helppo yhdistää erilaisiin mausteisiin ja yrtteihin.
Hedelmä sisältää runsaasti vettä, joka antaa polille tarvittavan kosteuden ja takaa niiden pehmeän ja mehukkaan rakenteen..
Tämä kesävihannes sisältää myös runsaasti kuitua , joka edistää ruoansulatusta ja saa aikaan kylläisen olon.Se sisältää myös useita B-vitamiineja , C-vitamiinia ja kivennäisaineita, kuten kaliumia ja magnesiumia.
Kesäkurpitsan crunchies tarvitsemme:
150 g raastettua kesäkurpitsaa.
100 g voita.
200 g tavallisia spelttijauhoja.
6 valkosipulinkynttä (maun mukaan).
1/2 pakettia leivinjauhetta.
suolaa maun mukaan.
1 muna hieromista varten.
seesaminsiemeniä ripottelua varten.
Menettely:
Pese kesäkurpitsa huolellisesti ja kuori.
Raasta kesäkurpitsa kulhossa karkealla raastimella.
( Jos kesäkurpitsa on nuori , voit raastaa sen kuorimattomana).
Lisää suola, sekoita ja anna seistä 10 minuuttia. Tänä aikana kesäkurpitsa luovuttaa ylimääräistä kosteutta.
Kaada jauhot erilliseen kulhoon kaada jauhot.
Lisää pehmennetty voi ja suolaa maun mukaan . Lisää seuraavaksi leivinjauhe ja valkosipuliraaste.
Purista kesäkurpitsasta ylimääräinen neste pois ja lisää kulhoon.Älä kaada kesäkurpitsasta vettä pois.
Jos taikina olisi liian kuivaa , ohenna sitä kesäkurpitsan nesteellä.
Vaivaa taikina kädelläsi tasaiseksi ja siirrä se pöydälle.
Jatketaan vaivaamista.
Venytämme ruokafoliota, asetamme taikinan ja muotoilemme pannukakun sormillamme.
Kääritään taikina ja laitetaan jääkaappiin 30-45 minuutiksi ..
Siirrä jäähdytetty taikina jauhotetulle työtasolle ja kaulitse.
Leikkaa taikina leivontaleikkurilla tai leikkaa se puikoiksi veitsellä.
Aseta leikattu taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Sivele taikina vatkatulla munalla.Ripottele lopuksi seesaminsiemeniä.
Paista 10-12 minuuttia 200 °C:een esilämmitetyssä uunissa.
Voidaan tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.