Victoria & Vincent Fashion Show 2018

– Upeat mallit valloittavat häämuotinäytöksessä

Järjestimme ainutlaatuisen muotinäytöksen, jolla halusimme tuoda esiin kehitysvammaisten potentiaalia. Vain 2-3% kehitysvammaisista on palkkatyössä, vaikka monet haluaisivat käydä töissä ja ovat täysin kykeneviä työelämään.

Tietojemme mukaan tapahtuma oli ensimmäinen tässä mittakaavassa, mutta toivmme sen inspiroivan monia. Kaikilla malleistamme on kehitysvamma. Heidät palkattiin näytösmalleiksi ja heille maksettiin sama korvaus kuin näytösmalleille yleensäkin. Ei erityiskohtelua, paljon vastuuta, eli ei helppo työ!
Olemme uskomattoman ylpeitä tästä uudesta mallien sukupolvesta. He todistivat, että kun tehtävänä on hurmata yleisö ja välittää paljon positiivista asennetta, heitä parempaa valintaa ei olisi ollut. Emme tedä yhtään muuta mallia, joka olisi pystynt samaan.

Suurkiitos malliemme lisäksi kuuluu yhteistyökumppaneillemme:

  • Kehitysvammaliitto (FAIDD) on paljon muutakin kuin vain Suomen paras mallitoimisto. He tekevät valtavan arvokasta työtä kehitysvammaisten hyväksi Suomessa.
  • Love Me Do häätapahtuma, joka järjesti miljoona asiaa muotinätöstämme varten. Ilman heitä emme olisi pystyneet toteuttamaan tapahtumaa.

Alla itse näytös ja behind the scenes materiaalia.

Päätapahtuma: Victoria & Vincent häämuotinäytös, yhteistyössä Kehitysvammaliitto.

10 amazing models took the stage like true supermodels.

Photography by Arto Jaatinen.