Fantastinen resepti, jonka haluan jakaa kanssanne.
Kutsumme sitä myös kakkua pellillä, koska se todella maistuu upealta ja on vielä parempaa kun se on saanut levätä!
Tarvitaan:
2 munaa.
3/4 kupillista kr.sokeria.
1/2 kupillista öljyä.
2 kuppia tavallisia jauhoja.
1 kuppi maitoa.
1 vaniljasokeri.
1 kpl leivinjauhetta.
3 ruokalusikallista kaakaota.
Vähän grankaa (noin 2 ruokalusikallista).
kerma:.
700 ml maitoa.
2 vaniljavanukasta tai jopa kermavanukasta.
sokeria maun mukaan.
2 juustomassaa.
rommia maun mukaan.
1/2 voita.
Kuorrutus (valinnainen):.
2 Hapanmaitoa.
1 keittosuklaa.
Menettely:
Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään kahvia ja kaakaota lukuun ottamatta.
Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
Kaada puolet taikinasta leivinpaperilla vuoratulle pellille leivinpaperilla vuoratulle – tai voidellulle ja jauhotetulle pellille.
Sekoita kaakao taikinan toiseen puolikkaaseen ja kaada kahvi vaalean taikinan päälle.
Paista 180-200 °C:ssa noin 20 minuuttia (täytyy tarkkailla, jokainen uuni paistaa eri tavalla).
Tee maidosta ja vaniljakastikejauheesta paksua vanukasta ja vatkaa se lopuksi voin ja rahkan kanssa.
Levitä tämä kerma taikinan päälle ja tasoita se.
Lopuksi voit vielä tehdä kuorrutuksen.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Lisää viileä kerma, sekoita hyvin.
Levitä kakun päälle ja voit vielä tehdä kuvioita.
Voit tehdä kuvion pelkkään suklaakerrokseen tai sekoittaa kevyesti myös juustokakkukerrokseen.
Tarjoile jäähdytettynä ja hyvän kupin kahvin kera.
Toivotamme teille hyvää makua! :-).