KotiKeittiö ja ruokailutilaMinistrudelit unikonsiementäytteellä: Jopa toisena päivänä ne ovat pehmeitä kuin henki!

Ministrudelit unikonsiementäytteellä: Jopa toisena päivänä ne ovat pehmeitä kuin henki!

Yksinkertainen ja maukas unikonsiemenherkku, jota harva voi vastustaa.

Nämä sämpylät nautitaan parhaiten kupin teen tai kahvin kanssa – juuri täydellinen yhdistelmä.

Ainutlaatuinen resepti hienoihin kotitekoisiin makeisiin sämpylöihin Youtube-kanavalta Aurora Recipes.

Tarve: Kokeile, miten voit tehdä ruokaa, kun olet valmis, mutta et voi tehdä sitä:

Taikinaa varten:.

250 ml haaleaa maitoa.

2 ruokalusikallista raakasokeria.

8 g kuivahiivaa tai 35 g tuorehiivaa.

hieman suolaa.

550 g tavallisia jauhoja.

2 munaa.

50 ml kasviöljyä.

50 ml sulatettua voita.

Täytettä varten:.

250 g jauhettuja unikonsiemeniä.

100 ml kuumaa maitoa.

8 g vaniljasokeria (1 paketti).

100 g tomusokeria.

Menettely:

Valmista yksinkertainen taikina: Syvään kulhoon kaada haaleaa maitoa.

Lisää hiiva, sokeri, sitten lisää jauhot ja sekoita.

Peitä liinalla muutamaksi minuutiksi, kunnes hapate nousee.Tämä kestää noin 15 minuuttia.

Kaada öljy ja sulatettu voi hapantaikinatähteen joukkoon.Lisää seuraavaksi munat.

Siivilöi vähitellen jauhot seokseen.Lisää lopuksi suola ja sekoita haarukalla.

Vaivaa taikina käsin ja siirrä se jauhotetulle pöydälle.

Ripottele päälle jauhoja ja jatka vaivaamista.

Laita taikina kulhoon, peitä se kelmulla ja pyyhkeellä ja anna kohota, kunnes se on kaksinkertaistunut.

Sillä välin valmistele täyte : Lisää unikonsiemenet kulhoon.Lisää seuraavaksi tomusokeri ja vaniljasokeri.

Lisää vähitellen maito ja sekoita, kunnes täyte on paksua.

Purista ilma pois kohonneesta taikinasta purista ilma pois ja siirrä se jauhotetulle pöydälle.

Älä vaivaa taikinaa ja jaa se heti jaa kahteen yhtä suureen osaan.

Muotoile pallo ja kauli täysin ohueksi vyörytyspuikolla.

Levitä puolet täytteestä taikinan päälle ja levitä se ohuena kerroksena koko pinnalle.

Kauli taikina puoliksi kummaltakin puolelta ja leikkaa keskeltä (katso video).

Leikkaa sitten taikina oman kokoisiksi rulliksi ja aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Peitä leivinpelti keittiöpyyhkeellä ja anna levätä 10 minuuttia 10 minuuttia.

Kun aika on kulunut, sivele sämpylät vatkatulla kananmunalla.

Aseta leivinpelti esilämmitettyyn uuniin.

Paista 25 minuuttia 180 °C:ssa.

Peitä paistetut sämpylät pyyhkeellä ja anna jäähtyä.

Ripottele päälle tomusokeria.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit