Edullinen korkealaatuinen morsiuspuku, jossa on pitsiyksityiskohtia Victoria & Vincentiltä.

Mikä on salaisuutemme? Miten pieni suomalainen perheyritys voi myydä hääpukuja satoja euroja halvemmalla kuin kaikki muut brändit?

Yksinkertaisesti siksi, koska sinä autat levittämään sanaa!

Liiketoimintasuunnitelmamme on yksinkertainen:

  1. Leikkaamme laadukkaiden hääpukujen hinnasta 30 % pois. 
(Useimpien morsianten osalta se tarkoittaa, että hääpuvusta tarvitsee maksaa vain 900 € sen sijaan, että maksaisi 1 300 €).
  2. Vastineeksi pyydämme morsiamia auttamaan sanan levittämisessä.

Miksi tarvitsemme apuasi?

Jotta tämä olisi mahdollista, meidän piti vähentää markkinointibudjetistamme se 30 %, jonka morsian säästää. Liiketoimintamallimme toimii vain, jos asiakkaamme auttavat seuraavaa asiakasta löytämään meidät. Se auttaa jo paljon, jos esimerkiksi jaat morsiamen oppaat muille.

Kaikki eivät tiedä, että markkinointi on suurin kustannus, joka lisätään fyysisten tuotteiden hintaan. Se muodostaa 30 % tuotteen hinnasta.

Valmistuskustannukset ovat vasta toiseksi suurimmat kustannukset markkinoinnin jälkeen muodostaen 20 % tuotteen hinnasta.

Arvonlisävero on kolmanneksi suurin kustannus – noin 20 % EU maissa (Suomessa poikkeuksellisen korkea 24%).

Neljänneksi suurimpana ovat logistiikkakustannukset.

vv-pricetag-h3

Miksi emme säästä kustannuksia laadussa?

Maksamme mekkojen valmistuksesta täsmälleen saman verran kuin kaikki muut laadukkaita hääpukuja valmistavat tuotemerkit. Kieltäydymme säästämästä kustannuksia laadusta tinkien. Meillä onkin opas joka kertoo lisää aiheesta: miksi laatu on niin tärkeää, sekä huonolaatuisten hääpukujen ongelmat.

Liiketoimintamallimme vahvuus on siis se, että muut huippuluokan hääpukubrändit eivät voi tehdä sitä, mitä olemme tehneet, elleivät nekin leikkaa markkinointikulujaan 90 %.

Liiketoimintamallimme heikkous on ilmeinen: jos et kerro seuraavalle morsiamelle meistä, he eivät koskaan kuule meistä.

Tämä selästä avonainen, A-linjainen hääpuku saa sinut tuntemaan itsesi prinsessaksi. Erittäin korkealaatuista pitsiä.
Kiitos Victoria & Vincent Finlandilta

Pieni V&V-tiimimme täällä Keravalla haluaa kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet meitä näiden vuosien aikana. Olette meille kaikki kaikessa!