Kahvi ei ole vain vähän mustaa kahvia.Nykyään sitä voi juoda monina versioina – maidon, kasvisjuoman, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.Kahvilan ruokalistalla on todella laaja valikoima vaihtoehtoja.Me menemme kuitenkin askeleen pidemmälle ja ehdotamme lisäaineita, jotka eivät ainoastaan lisäävät ainutlaatuista makua, vaan myös lisäävät kahvin vitamiineja ja kivennäisaineita.Tutustu resepteihimme.
Kurkuma-latte
Kurkuma on inkivääriin kuuluva kasvi, jolle on ominaista sen erottuva maku ja aromi.Tämä kasvi sisältää kurkumiinia, kelta-oranssinväristä pigmenttiä, jolla on erityisominaisuuksia.Sen suurimpina hyötyinä pidetään tulehdusta ehkäisevää vaikutusta, ruoansulatushäiriöiden ja suolistosairauksien ehkäisemistä, nivelkipujen ja turvotuksen lievittämistä sekä „huonon“kolesterolin alentamista.Se on todistetusti immuniteettia parantava lisäaine, ja sitä voidaan käyttää myös kahvin valmistukseen, jolla on omaperäinen maku.
Ainesosat.
Valmistusmenetelmä.
Sekoita valmis maito kurkumaan ja kaneliin.Lisää lopuksi sokeri tai