KotiKeittiö ja ruokailutilaKrakovan aprikoosikakku valkosuklaalla: taikina kuin höyhen - kaada vain leivinpaperille ja lisää...

Krakovan aprikoosikakku valkosuklaalla: taikina kuin höyhen – kaada vain leivinpaperille ja lisää hedelmät!

Teimme tätä valkosuklaa-aprikoosikakkua säännöllisesti isoäitini luona Puolassa ja sieltä toin tämän reseptin.

Se on todella herkullista ja hyvin, hyvin hienovaraista.

Lisäksi, kuten gotujmy-portaalissa todetaan, tämä kakku on myös hyvin yksinkertainen ja nopea valmistaa, jopa aloitteleva kokki ilman kokemusta voi hoitaa sen.

Tarvitaan:

250 g aprikooseja.

200 g vehnäjauhoja, tavallisia.

50 g kr.sokeria.

100 g valkoista suklaata.

100 g voita.

3 munaa.

ripaus suolaa.

1 tl leivinjauhetta.

2 rkl aprikoosihilloa.

Ripottelua varten (valinnainen):.

Jauhettu sokeri.

Kookosraaste.

Menettely:

Taikinan valmistaminen alkaa sulattamalla voi valkosuklaan kanssa.

Voimme sulattaa sen mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

Anna suklaaseoksen jäähtyä.

Lisää sokeri, ripaus suolaa ja munat tähän seokseen.

Sekoita hyvin, lisää vähitellen leivinjauheeseen sekoitetut jauhot.Sekoita taikina huolellisesti.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Pese aprikoosit, taputtele kuivaksi ja leikkaa neljään osaan.

Vuoraa 20×30 cm:n vuoka leivinpaperilla.

Kaada taikina leivinpellille.Aseta päälle aprikoosit.

Paista kakkua 30-35 minuuttia.

Toivotamme hyvää makua! :-).

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit