KotiKeittiö ja ruokailutilaKerro tämä kaikille, joilla on kipeä nivelet, hampaat ja kurkkukipu: Isoisiemme resepti...

Kerro tämä kaikille, joilla on kipeä nivelet, hampaat ja kurkkukipu: Isoisiemme resepti kätkee taskuusi kalliitkin apteekin lääkkeet!

Joillekin rasvainen pekoni on herkku, jota ei voi vastustaa koskaan, kun taas toiset välttävät sitä lähinnä siksi, että se ei jotenkin sovi terveellisen ruokavalion kaavaan.

Tämä on kuitenkin virhe, koska pekoni sisältää suuren määrän vitamiineja ja hyödyllisiä aineita..

Sen kohtuullinen kulutus hyödyttää vain sinua.

Lisäksi sillä on muita upeita ominaisuuksia, jotka eivät liity sen kulutukseen.

Se voi auttaa hammassärkyyn tai angina pectoriaan.

Mitä se sisältää?

Raaka pekoni sisältää useita terveydelle hyödyllisiä aineita.

Tämä lihavalmiste sisältää B1-vitamiinia (tiamiini, aneuriini), B2-vitamiinia (riboflaviini), B6-vitamiinia (pyridoksiini), E-vitamiinia ja myös kivennäisaineita – kalsiumia, rautaa, fosforia jne.Yhdessä nämä ainesosat tekevät ihmeitä!

Se sisältää myös monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse ja joita ilman elimistö ei voi toimia kunnolla.

Toinen mielenkiintoinen aine on arakidonihappo, joka osittain hajottaa ruoan kanssa kuluttamamme kolesterolin..

Sisältää myös hyaluronihappoa, joka ehkäisee ihon ikääntymistä.

Kurkkukipuun

Ehkä äitisi tai isoäitisi korosti sinulle aiemmin, että pekonin rasvaisuus on tärkeintä.

Heidän mukaansa voiteella on fantastinen vaikutus, minkä vuoksi piti syödä pekonia esimerkiksi kurkkukipussa.

Väite oli – ’rasvata kurkkuasi’.

Ja niin se tosiaan on.

Esimerkiksi angina pekoniaan auttaa, jos laitat valkoista, savutonta pekonia kurkkuun, sido ja anna vaikuttaa .

polvikipu

Pekoniviipaleet liotamme alkoholissa tai suitsukkeessa vuorokauden, asetamme ne kipeälle paikalle, peitämme takiaisenlehdellä ja sidomme siteellä..

Näin nukumme yöt.

Jos takiainen on aamulla musta tai tumma, se tarkoittaa, että se ’sai taudin’.

Jos näin ei ole, yritä toistaa hoito.

Kivunlievitys kertoo, onnistuiko takiainen ja pekonihoito.

Kauniille iholle

Tietysti myös pekonia voi kuluttaa, vaikka kuten kaikessa, myös tämän rasvaisen herkullisen kanssa, seuraava pätee – kohtuullisesti.

Se sisältää ryhmän B vitamiineja , jotka ovat erittäin hyödyllisiä keholle.

Esimerkiksi B3-vitamiinilla on positiivinen vaikutus elinajanodotteeseen.

Vielä parempi, pekoni sisältää myös hyaluronihappoa , jonka on todistettu taistelevan ryppyjä.

Säännöllisemmän pekonin kulutuksen ansiosta voit siis elää pidempään ja myös näyttää paremmalta pidempään ilman merkittäviä ryppyjä.

Kokeile pekoninpalalla hieroaksesi ryppyille alttiita paikkoja.

Ihon tulee olla tasaisempi ja rennompi.

Koville ja halkeileville kantapäille

Leikkaa sitruuna pituussuunnassa ja kaavi hedelmäliha pois.

Meillä on kaksi satulaa, jotka ympäröivät kantapää.

Vuoraa istuimet ohuilla pekoniviipaleilla, paina ne kantapäihin ja laita päälle vanhat sukat.Käytämme myös yöllä nukkuessamme.

Jos kantapäät halkeilevat, toimitaan samalla tavalla, mutta ennen sitä yritämme saada laardia halkeamiin.

Hammassärky

Jo vanhat slaavit käyttivät pekonia kipeisiin hampaisiin.

Pidä pala valkoista, savutonta pekonia ikenen ja posken välissä vaurioituneella alueella.

Pekonista peräisin olevilla aineilla on rauhoittava vaikutus hampaisiin, ikeneihin ja parodontaaliin..

Kipulliset nivelet sormissa

Meidän on leikattava pekoni riittävän pitkiksi viipaleiksi, jotta se kietoutuu sairaan nivelen ympärille.

Kun teemme tämän, käärimme pekonin siteellä, jotta viipaleet eivät liuku, ja annamme sen vaikuttaa koko yön.Toistamme hoitoa seitsemän yötä peräkkäin.Sitten kivun pitäisi mennä ohi.

Jos kipu on reumaattista alkuperää, on suositeltavaa liottaa pekonia suitsukkeessa tai etikassa vähintään 6 tuntia ennen käyttöä..

Toisessa menetelmässä kulutetaan vain laardia, joka on sekoitettava samassa suhteessa oikean mehiläishunajan kanssa ja levitettävä niveliin, jotka sitten peitetään elintarvikefoliolla ja sidotaan siteellä.

Kuten ensimmäisessä menetelmässä, hoidon tulee tapahtua vähintään 7 yötä peräkkäin.

Se auttaa apinan kanssa

Newcastlen yliopiston tutkimuksen mukaan pekoni voi auttaa käsitellä ärsyttävää ’apinaa’.Jos olet juonut liikaa alkoholia ja haluat saada kuntoon nopeasti, ota pekonivoileipä.

Tutkija Elin Robertsován mukaan salaisuus piilee leivän ja pekonin sisältämien aminohappojen sekoituksessa.

Lisäksi yön yliherkuttelun jälkeen sinun pitäisi syödä jotain, vaikka vatsasi ajattelisi toisin.Mutta jos ainakin pakotat itsesi leipäämään pekonilla, saatat olla helpottunut.

Älä huoli painonnoususta!

Jos käytät pekonia kohtuudella (suositeltu annos on noin 30 grammaa) , sinun ei tarvitse huolehtia painonnoususta.

Kuten muillakin rasvoilla, sillä on negatiivinen vaikutus vain, jos sitä kulutetaan liikaa.

Jos sinulla ei ole ruoansulatuskanavan sairauksia tai maksaongelmia, voit nauttia siitä.

Lisäksi pekonin muodostava ihonalaisen rasvan rakenne sisältää runsaasti arvokkaita arkiniini happoja, jotka ovat välttämättömiä immuunijärjestelmälle ja joilla on keskeinen rooli kolesterolin aineenvaihdunnassa.

Pekonilla, jota rakkaamme söivät säännöllisesti ja paljon useammin kuin nykyinen sukupolvi, on selvästi monia etuja.

Tietenkin tämän joskus kirotun herkkunsa kanssa, jos juutat sitä kohtuudella, sinulla ei ole mitään vikaa. Ei joka päivä, mutta ei edes kerran vuodessa, mutta sinun on arvioitava määrä itse, riippuen siitä oletko tuntuu yhtään siltä.

Ketään ei saa pakottaa syömään mitään vain siksi, että sillä on positiivinen vaikutus terveyteen.

Joten jos et voi syödä pekonia muualla maailmassa, kokeile sitä auttaaksesi ainakin edellä mainittuihin iho-ongelmiin tai angina pekoniin.

Vitamiinipommi Moraviasta – savuton pekoni mausteisessa marinadissa

Resepti herkulliseen pekoniin suolavedessä

Tarvitsemme:

  • 1 kg pekonia.
  • 1 kuppi suolaa.
  • 0,5 kupillista sokeria.
  • 1 litra vettä.
  • koko mustapippuria.
  • laakerinlehti.
  • valkosipuli.
  • Menettely

    Lisää veteen suola, sokeri, pippuri ja laakerinlehti.Kuumenna kiehuvaksi ja anna jäähtyä.

    Hienonna valkosipuli hienoksi ja hiero pekonin päälle.Lisää kuumaan suolakurkkuun.

    Anna olla näin yhden päivän vain keittiössä ja sitten toinen päivä jääkaapissa.Aseta se sitten pyyhkeen päälle kuivumaan.

    Voit maistaa.Näin kypsennetty pekoni voidaan syödä sellaisenaan tai jopa polttaa, mutta meillä ei kotona niin tehty.

    Voit lisätä erilaisia ​​mausteita maun mukaan. Pääasia – lisää laakerinlehteä. Se antaa rasvalle erityisen mausteisuutta.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit