KotiKeittiö ja ruokailutilaItalialainen kesäkurpitsakeitto: Paksu, herkullinen ja täyttävä!

Italialainen kesäkurpitsakeitto: Paksu, herkullinen ja täyttävä!

Herkkä kesäkurpitsakerma, jonka voit valmistaa kirjaimellisesti minuuteissa, jota rakastavat niin nuoret kuin vanhatkin.

Heti kun maistat sitä, teet tätä herkullista keittoa säännöllisesti.

Ainutlaatuinen resepti kermaiseen kesäkurpitsakeittoon youtube-kanavalta Apetit food channel.

Miksi herkutella kesällä enemmän kesäkurpitsalla?

Kesäkurpitsa on terveellinen, monipuolinen ja herkullinen vihannes, jolla pitäisi olla paikka kaikkien ruokavaliossa.

Se on loistava vitamiinien, ravintoaineiden ja kivennäisaineiden lähde.Lisäksi sitä on helppo kasvattaa ja valmistaa.Se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Nämä antioksidantit voivat auttaa ehkäisemään vakavia kroonisia sairauksia.

Lisäksi kesäkurpitsa on myös erinomainen laihdutukseen.Se on vähäkalorinen, sillä se sisältää vain 17 kaloria 100 grammassa.Se sisältää myös runsaasti kuitua , joka edistää ruoansulatusta, alentaa kolesterolia ja pitää kylläisyyden tunteen yllä.

Jos etsit terveellistä ja maukasta tapaa rikastuttaa ruokavaliota, kesäkurpitsa on täydellinen valinta.

Italialaiseen kesäkurpitsakeittoon tarvitsemme:

1 kg kesäkurpitsaa.

50 g raastettua parmesaanijuustoa.

punaisia pippureita.

basilika.

merisuola.

parmesaanijuustoa.

1 rkl hienonnettua valkosipulia.

persiljaa.

750 ml kasvislientä.

jauhettua valkopippuria.

60 ml oliiviöljyä.

60 ml ruokakermaa.

Menettely:

Kaada öljy kattilaan ja kuumenna. Lisää hienonnettu valkosipuli, basilika ja sekoita.

Lisää sitten kuutioitu kesäkurpitsa ja sekoita hyvin.

Mausta seos suolalla ja mausta pippurilla.

Paista 10 minuuttia välillä sekoittaen ja n ale liemi.

Peitä ja kypsennä, välillä sekoittaen, 8 minuuttia.

Kun aika on kulunut, ota kattila liedeltä.Poista kulhosta 1/4 keitosta.

Soseuta loput keitosta tasaiseksi sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja parmesaaniraaste.Sekoita huolellisesti.

Lisää sekoittamaton osa seoksesta keittoon ja sekoita.

Ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

Tarjoile paahdettujen leipäviipaleiden kanssa.

Koristele keitto värillisillä pippurikorneilla, parmesaanilastuilla ja basilikanlehdillä.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit