Suorituskyky, nopeus, intuitiivinen käyttö ja ennen kaikkea taloudellisuus – nämä ovat induktiolieden kiistattomat edut, jotka ovat nyt valloittaneet useimpien kotitalouksien keittiöt.
Induktiokeittotasojen valikoima on todella laaja.Yksittäiset mallit eroavat toisistaan keittoalueiden koon, lukumäärän ja tehon, ohjaustavan ja laitteiden suhteen, mitä ylellisemmissä malleissa on todella paljon.
Induktion toiminnan perustana on voimakas sähkömagneettinen kenttä – jokaisella keittotasolla on induktiokela, joka aktivoituu koskettamalla pannun pohjaa polttimen ollessa päällä.
Siten induktioliesi lämpenee aina vain siellä, missä se koskettaa kattilan pohjaa.
Tämä varmistaa, että energiaa ei mene hukkaan ja tarvitsemasi lämpö käytetään vain sinne, missä sitä tarvitset. Jotta kaikki toimisi täydellisesti, keittiössäsi on oltava erityiset ferromagneettiset astiat tai klassiset emaloidut, ruostumattomasta tai valurautaiset kattilat ja pannut, joissa on magneetti, jota pidetään pohjassa alhaalta. Tällä yksinkertaisella testillä saat selville, mitä vanhoja keittoastioita voidaan käyttää induktiokeittotasossa.
Keittoalueiden määrä vaihtelee
Ne olivat päiviä, jolloin oli rajoitettu määrä polttimia , eli 2, 3, 4 tai poikkeuksellisesti 5 poltinta.Ongelma kuitenkin ilmeni, jos haluttiin lämmittää ruokaa liedellä esimerkiksi leivinmuokassa tai säilöä se isossa kattilassa.Entä tämä.Sinun ei tarvitse enää käsitellä sitä. Nykyaikaiset keittotasot voivat kirjaimellisesti tehdä ihmeitä tilan kanssa, joten jotkin niiden pyöreistä polttimista voidaan muuttaa halkaisijaltaan erikokoisiksi lämmitysastioiksi tai ne voidaan pidentää tai yhdistää yksinkertaisella tavalla, jota valmistajat yleensä kutsuvat joustavaksi vyöhykkeeksi siltaalue tai jopa maksialue. Induktiokeittotasot, joissa ei ole keittoalueen rajoja, eivät ole poikkeus.
Niiden pinnalle voit rakentaa kontin minne tahansa – ja epätyypillisessä koossa!
Levy selviää tästä herkkien antureiden ansiosta, jotka havaitsevat tarkasti säiliön sijainnin ja koon ja mukautuvat siihen täydellisesti
Hyvästi painikkeet!
Ei enää painikkeita ja nuppeja. Osoittamista ohjataan kosketuksella – useimmiten ääniherkällä kosketusohjaimella, jota seuraa liukusäädin, jonka avulla voit säätää tehoa nopeasti ja sujuvasti, tai integroidulla mustavalko- tai värikosketusnäytöllä. Ja tietysti kaikki on turvallista – kaikki ohjaimet voidaan aina lukita lapsilukolla. Lisäksi kalliimmissa keittotasoissa voi olla muitakin mukavuuksia kuin vakiotoiminnot (tehostin, lapsilukko, kypsennyskatkos, ajastin).Erityisesti haluttujen joukossa on tarjolla useita automaattisia tai apuohjelmia, jotka auttavat määrittämään ihanteellisen ruoan lämpötilan lyhyillä ohjeilla ja oikealla lämpötila-asetuksella.Tämän ansiosta virheetön lopputulos on taattu jokaiselle ruoalle, olipa kyseessä erityyppisten liha-, kala-, kananmuna- tai jälkiruokien kypsennys. Voit tietysti asettaa lämpötilan myös manuaalisesti milloin tahansa.
Induktio ei ole poikkeus, joka voidaan yhdistää Wi-Fi-järjestelmän kautta älypuhelimeesi, jonka kautta voit ohjata niitä.
Siellä on myös keittotaso, joka on varustettu langattomalla lämpötila-anturilla , joka voi valvoa kypsennettävän ruoan sisälämpötilaa ja säätää keittoalueen lämpötilaa sen mukaan. Muita uusia ominaisuuksia ovat kuumennus alle kiehumispisteen tai päinvastoin super- suurten vesimäärien nopea kiehuminen. Lisäksi on vyöhykkeen liiketoiminto, jonka ansiosta kuumennustehoa liitetyllä keittopinnalla riittää muuttamalla kahdella lämpötilavyöhykkeellä yksinkertaisesti keittoastiaa siirtämällä.