KotiKeittiö ja ruokailutilaHe kutsuvat sitä maailman PARIMmaksi kakuksi: Valmis nopeasti ja uskomattoman maukas!

He kutsuvat sitä maailman PARIMmaksi kakuksi: Valmis nopeasti ja uskomattoman maukas!

Tee kotona mehukas vadelmajuustokakku, joka on sisältä pehmeä ja päältä kevyesti rapea.

Tämä herkku, joka valloittaa makuhermosi, on valmis hetkessä.

Erinomainen kermakakun resepti youtube-kanavalta Przepisy są uschne.

Tarvitsemme:

250 g voita.

vaniljasokeria.

200 g kidesokeria.

3 munaa.

1/2 tl leivinjauhetta.

250 g tavallisia jauhoja.

600 g raejuustoa (tai tuorejuustoa).

100 g rakeistettua sokeria.

vanilja-esanssi.

4 munaa.

vadelmia.

Toimenpide:

Lisäämme pehmennettyä voita kulhoon.Lisää vanilja ja kidesokeri, vatkaa vatkaimella.

Samalla vatkaa lisää munat vähitellen yksitellen.

Lisää leivinjauhe, jauhot ja sekoita lastalla.

Lasimuokaan (20 x 30 cm) laita 3/4 taikinasta ja levitä koko pinnalle.

Erillisessä kulhossa lisää raejuusto ja sokeri.Lisää vanilja-esanssi ja vatkaa vatkaimella..

Vatkaamisen aikana lisäämme vähitellen munat yksitellen.

Juustokerma kaada taikinan päälle ja tasoita.

Päälle kasaamme vadelmia. Laita loput taikinasta konditoriapussiin ja levitä se päälle ristikon muotoon..

Koristele lopuksi kakun reunat taikinalla.

Laita kakku uuniin, joka on esilämmitetty 180 asteeseen.Paista 45-50 minuuttia..

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit