Hääpuku Hihat

Hääpuvuissa on monenlaisia hihoja; lyhyet hihat ovat yleisimpiä, mutta pitkät hihat ovat muodostuneet erittäin suosituiksi viime vuosina. Suurin osa morsiuspuvuista on kuitenkin hihattomia, jotta morsiammella olisi mahdollisuus käyttää boleroa tai takkia osan illasta. Halpojen hintaluokkien hääpuvut harvoin tarjoaa mahdollisuutta hihoihin, koska ne lisäävät manuaalista työtä valmistusvaiheessa. Meillä onkin kokonainen opas omistettu hääpukujen laadulle ja hinnalle.

Pitkät hihat

Pitkähihainen hääpuku on suosittu, koska monet morsiammet haluavat perinteisemmän ja hillitymmän lookin hääpäivänään. Täältä voit katsoa esimerkkejä hääpuvuista, joissa on pitkät hihat.

Hihaton

Suurin osa hääpuvuista on hihattomia. Tämä jättää mahdollisuuden käyttää esim boleroa osan illasta ja ottaa se pois loppuillasta. Täältä voit katsoa esimerkkejä hääpuvuista, jotka ovat hihattomia.

Holkkihihat

Holkkihihat ovat erittäin lyhyet ja niiden tarkoitus on peittää vain olkapäät. Täältä voit katsoa esimerkkejä hääpuvuista, joissa on holkkihihat.

Puolipitkät hihat

Puolipitkät hihat yltävät vain kyynärpäähän saakka. Täältä voit katsoa esimerkkejä hääpuvuista, joissa on puolipitkät hihat.

Hihojen istuvuus on usein hyvin pienestä kiinni ja hihat usein vaativat pieniä muutoksia. Me suosittelemme morsiuspuvun sovittamista hääpukuliikkeessä jos aiot käyttää hääpäivänäsi hihallista hääpukua tai boleroa.