KotiKeittiö ja ruokailutilaEn osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

En osta JUUSTOA kaupasta: teen sen kermasta ja maidosta vain 30 minuutissa!

Oletko kyllästynyt vetisiin, mauttomiin kaupasta ostettuihin juustoihin?

Voit valmistaa herkullisen kotitekoisen juuston vain puolessa tunnissa.

Et tarvitse monimutkaisia ​​ainesosia tämän juuston – tarvitset 1,5 litraa maitoa ja lasillisen smetanaa.

Helppo resepti täydelliseen kotitekoiseen juustoon YouTube-kanavalta Аппетитная Кухня.

Kotitekoinen juusto kermasta ja maidosta – ilman juoksetetta

Haluatko valmistaa maukasta ja kotitekoista juustoa, jota voit nauttia aamiaisella, salaateilla tai voileipillä? Tämä yksinkertainen resepti näyttää sinulle, kuinka voit valmistaa omaa juustoasi muutamista aineksista, joita sinulla on luultavasti kotona..

Kotitekoinen juusto on tuoretta ja maistuu täysin erilaiselta kuin ostettu.Valmistus on hyvin yksinkertaista ja kuka tahansa voi tehdä sen.

Voit valmistaa juustoja, joiden maku ja koostumus vaihtelevat.Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tiedät tarkalleen, mistä aineksista juustosi on valmistettu.

Juustoon ilman juoksutetta tarvitsemme:

1,5 l maitoa (käytimme täysmaitoa 3,5 % rasvaa).

1 tl suolaa.

230 g 20 % smetanaa.

3-4 munaa.

Valinnainen:.

Yrttejä maun mukaan.

Mausteet maun mukaan.

Toimenpide:

Kaada maito kattilaan, lisää suola ja sekoita..

Aseta kattila liedelle ja lämmitä keskilämmöllä..

Riko munat kulhoon ja lisää kerma.

Vatkaa vispilällä tasaiseksi.

Kun maito alkaa kiehua lisää munaseos.

Odotamme, kunnes maito alkaa taas kiehua.

Alenna lämpötilaa ja kypsennä 5-7 minuuttia välillä sekoittaen.

Sammuta liesi, laitamme siivilä kulhoon ja vuoraamme sen juustokankaalla..

Sitten kaadamme maitosekoituksen.

Kun hera valuu, nosta kangasliina varovasti ja siirrä se erilliseen puhtaaseen kulhoon.

Sitten punnittele juustoseos juustokankaalla ja odota, kunnes kaikki hera on valunut pois.

Tämä koko prosessi kestää noin kaksi tuntia.Voimme palvella.

Vinkkejä:

Yrtit: Voit lisätä juustoon hienonnettuja yrttejä, kuten tilliä, ruohosipulia tai basilikaa.

Mauste: Mausteisemman makuelämyksen saamiseksi voit lisätä hieman jauhettua mustapippuria tai paprikaa.

Käyttö: Voit käyttää kotitekoista juustoa salaateissa, leivän päällä tai vain nauttia sen tuoreiden leivonnaisten kanssa.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit