KotiKeittiö ja ruokailutilaEn ole saanut parempaa RIISiä 30 vuoteen: Unohda miten keitit sen ennen,...

En ole saanut parempaa RIISiä 30 vuoteen: Unohda miten keitit sen ennen, YKSI muutos ja tulosta ei voi verrata!

Maustetut kotiäidit voivat valmistaa herkullista riisiä vasemmalla selkällään.

Jos olet kuitenkin yksi niistä, jotka eivät ymmärrä, eivätkä ymmärrä mikä temppu on , olet oikeassa paikassa.

Joskus yksinkertaisimmat ratkaisut ovat oikeimpia ja yksi temppu riittää saamaan sen toimimaan joka kerta!.

Olemme velkaa tämän arvokkaan neuvon Natalle chutodnaty-portaalista, joten säilytä se huolellisesti, jotta riisin keittäminen on sinulle tästä lähtien helppoa.

Kuinka valmistaa täydellinen riisi?

Tällä tavalla valmistettu riisi on juuri sopiva – ei kovaa eikä keitettyä, sillä on kaunis muoto ja vaikka söisit sen yksin, nautit siitä.Ei tahmeaa massaa ilman muotoa ja makua.

Sen valmistus ei vie yli 20 minuuttia, ja kun maistat sitä, huomaat, että et todennäköisesti ole koskaan syönyt parempaa riisiä!.

Joten mennään asiaan&#8230.

Tarvitsemme:

1 kuppi pyöreäjyväistä riisiä.

1 kuppi vettä.

1 tl suolaa.

1 tl voita.

Toimenpide:

Tämä resepti on muki, joten et tarvitse vaakaa.

Se kestää vain 250 ml:n muki , joka riittää noin 2 – 3 henkilöä.

Kaada 1 kuppi riisiä siivilään..

Käytämme samaa mukia myös veden mittakuppina , jonka voimme keittää kattilassa.

Huuhtele riisi lämpimän juoksevan veden alla..

Sekoitamme sen käsin huolellisesti, jotta se huuhtoutuu todella hyvin.

Riisi peseytymisen huomaa hyvin siitä, että vesi ei ole enää maitomaista vaan kirkasta siivilän läpi. .

Valmista paksupohjainen kattila ja kaada siihen kiehuvaa vettä kattilasta. .

Suolaa se teelusikallisella suolaa, lisää teelusikallinen voita.

Kun vesi kattilassa kiehuu, sekoitamme riisin siihen..

Se on perusero, ei riisin paistamista ja sen jälkeen kastelua vedellä.

Menettely on juuri päinvastainen!

Nyt sinun tarvitsee vain peittää riisi kannella, vähentää lämpöä minimiin.

Keitämme sitä näin tasan 16 minuuttia. .

Kypsennyksen aikana emme käsittele riisiä millään tavalla, emme sekoita tai paljasta sitä. .

Ota riisi pois liedeltä yllä mainitun ajan kuluttua, laita kansi alas.

Pistele haarukalla ilmastaaksesi sitä. .

Tehty.

Nyt voit nauttia täydellinen riisi. .

Hyvää ruokahalua!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit