KotiKeittiö ja ruokailutilaAprikoosi-linzer-kakku: suurin herkku, mitä voi olla!

Aprikoosi-linzer-kakku: suurin herkku, mitä voi olla!

Tänään tuomme teille 2 superreseptiä meheviin ja vastustamattoman herkullisiin aprikoosikakkuihin.

Ensimmäinen on juustokakkutäytteinen linzerpiirakka, josta tulee varmasti kesän suosikkijälkiruokasi.

Toinen kakku on erittäin nopea, herkullinen ja onnistuu aloittelevaltakin kokilta.

Poikkeukselliset reseptit herkullisimpiin aprikoosikakkuihin youtube-kanavalta Lecker mit Rika.

Linzer-juustokakkuun aprikooseilla tarvitsemme:

(1 kuppi = 250 ml).

Taikinaa varten:.

100 g pehmennettyä voita (1/2 kupillista).

ripaus suolaa.

70 g raakasokeria (1/3 kupillista).

1 muna.

Vähän sitruunan kuorta.

200 g tavallisia jauhoja (1 + 2/5 kupillista).

Kermaa varten:.

500 g raejuustoa (tai tuorejuustoa).

80 g raakasokeria (2/5 kupillista).

2 munaa.

2 rkl sitruunamehua.

100 ml maitoa (2/5 kupillista).

40 g maissitärkkelystä (1/3 kupillista).

edelleen.

Aprikooseja.

Maitosuklaa.

mantelilastut.

Menettely:

Lisää pehmennetty voi ja suola kulhoon.Vatkaa sekoittimella.

Lisää sokeri, muna ja raastettu sitruunankuori.

Lisää jauhot seokseen ja vatkaa sekoittimella.Vaivaa tasainen taikina käsin.

Laita muovipussiin ja anna levätä jääkaapissa 30 minuuttia.

Leikkaa aprikoosit puoliksi ja poista kuori.

Kun aika on kulunut, siirrä taikina jauhotetulle pöydälle.

Levitä sormilla ja aseta jauhoilla ripoteltuun voideltuun vuokaan (18 x 28 cm).

Levitä taikina koko pinnalle ja muotoile reuna sormin.

Valmista kerma: Lisää syvään kulhoon tuorejuusto.

Lisää seuraavaksi sokeri, munat ja sitruunamehu.Vatkaa kerma tehosekoittimella .

Lisää maito samalla vatkaten.Siivilöi tärkkelys siivilän läpi vispilällä.

Levitä kerma taikinan päälle.Paina kuutio suklaata jokaiseen aprikoosin puolikkaaseen ..

Kasaa aprikoosit kerman päälle.

Ripottele lopuksi kakun päälle mantelilastuja.

Paista kakkua noin tunnin ajan 160 °C lämpötilassa (ylä-/alalämpö).

Ripottele päälle tomusokeria paistamisen jälkeen.

Voidaan tarjoilla.

Nopeaa aprikoosikakkua varten tarvitsemme:

4 munaa.

170 g raakasokeria (4/5 kupillista).

1 paketti vaniljasokeria (8 g).

ripaus suolaa.

150 g kasviöljyä (3/4 kupillista).

250 g vaniljajogurttia (1 kuppi).

110 g jauhettuja manteleita (1 kuppi).

250 g tavallisia jauhoja (1 + 4/5 kupillista).

15 g leivinjauhetta (2,5 tl).

60 g maissitärkkelystä (1/2 kupillista).

1 kg aprikooseja.

Menettely:

Syvään kulhoon lisää munat.

Kaada joukkoon rakeinen ja vaniljasokeri, ripaus suolaa ja vatkaa tehosekoittimella kermaiseksi.

Vatkaamisen aikana lisää öljy, jogurtti ja jauhetut mantelit.

Sekoita erillisessä kulhossa jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot seokseen samalla vatkaten.

Lisää lopuksi tärkkelys ja jatka vatkaamista.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (n. 41 x 35 cm) ja levitä tasaisesti.

Asettele puoliksi leikatut aprikoosit taikinan päälle sisäpuoli ylöspäin.

Paista kakkua noin 35 minuuttia 170 °C:ssa.

Paistamisen jälkeen anna kakun jäähtyä.

Ripottele sokeria.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit