KotiVinkkejä kotiinÄlä koskaan säilytä hunajaa keittiössä.Mutta monet slovakit säilyttävät

Älä koskaan säilytä hunajaa keittiössä.Mutta monet slovakit säilyttävät

Hunaja on maukas ja terveellinen tuote, joka sopii pitkäaikaiseen säilytykseen.Kaikki paikat eivät kuitenkaan sovellu sille.Wojciech Margowniczy, joka tunnetaan internetissä Wąchockin mehiläishoitajana, ehdottaa, missä hunajaa kannattaa säilyttää sen ominaisuuksien säilyttämiseksi.

Monet ihmiset säilyttävät hunajaa keittiön kaapeissa ymmärtämättä, että se ei ole oikea paikka.Mehiläishoitaja Wojciech Margowniczy jakaa näkemyksensä parhaista olosuhteista, joissa tätä makeaa herkkua voi säilyttää, ja paljastaa, onko hunaja todella tuhoutumaton tuote.

Missä hunajaa kannattaa säilyttää? Mehiläishoitaja ehdottaa

Wojciech Margowniczy, joka tunnetaan sosiaalisessa mediassa Wąchockin mehiläishoitajana, kertoo, onko hunajan säilyttäminen huoneenlämmössä hyvä idea.On käynyt ilmi, että hunajan optimilämpötila on alle 18 celsiusastetta, ja tämä tieto on usein tuoteselosteissa. Jääkaapin ovi, ruokakomero ja kellari ovat siis sopivampia paikkoja hunajan säilytykseen kuin tyypillinen keittiökaappi tai työtaso.

Hunaja-astian sijoittaminen kaappiin lämmönlähteen (kuten hellan) lähelle on erityisen huono ajatus. Kaappi voi kuumentua kypsennetyn ruoan höyrystä, mikä vaikuttaa suoraan sen sisältämän hunajan laatuun. Lisäksi hunajat, kuten rypsi-, kultahunaja, varhaishunaja ja monikukkahunaja, on hyvä säilyttää jääkaapissa.Nämä tuotteet voivat käydä, kun niitä säilytetään huoneenlämmössä.Jääkaapin alennettu lämpötila estää käymisen.

Voiko hunaja pilaantua?

Hunaja voi pilaantua, mutta se tapahtuu vain kahdessa tapauksessa.Ensimmäinen on se, että mehiläishoitaja on sentrifugoinut hunajan liian aikaisin, jolloin hunaja sisältää liikaa vettä, mikä johtaa käymiseen, vaahdon muodostumiseen ja alkoholin hajuun. Toinen on, kun hunajaa säilytetään lämpimässä pitkään. Tällöin hunajaan muodostuu terveydelle haitallista hydroksimetyylifurfuraalia – aine, joka voi olla terveydelle haitallista –

Wojciech Margowniczy huomauttaa myös, että hunaja on kuiva tuote (vesipitoisuus on noin 20 %) ja imee siksi ympäristöstä vettä ja erilaisia hajuja.Siksi, jos haluat nauttia maukkaasta hunajasta mahdollisimman pitkään, sinun tulisi aina ruuvata astia hyvin kiinni eikä koskaan säilyttää hunajaa avoimena.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit