KotiVinkkejä kotiinÄlä koskaan lisää sitä suolakurkkuihin.Ne on tarkoitettu poisheittämistä varten

Älä koskaan lisää sitä suolakurkkuihin.Ne on tarkoitettu poisheittämistä varten

9. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/Nemer-T).

Joskus käy niin, että kurkut ovat pehmeitä ja ruokahaluttomia.Syynä voi olla jokin tietty ainesosa, jonka jälkeen kurkut kelpaa heittää pois.Ota selvää, mitä virheitä kannattaa välttää näitä suolakurkkuja tehdessä.Älä anna niiden päätyä roskiin.

Kurkut ovat yksi Slovakian keittiön suosituimmista suolakurkkuista.Ne sopivat hyvin sekä voileipien että illallisen kanssa.Monet syövät vihanneksia suoraan purkista. Mitä pitäisi tehdä, jotta suolakurkku olisi hyvää? Sinun on varottava seuraavia virheitä.

Tämä ainesosa pilaa suolakurkut

Pikkelssit suolataan oikealla suolapitoisuudella, jotta vihannekset eivät pilaannu. On ehdottoman tärkeää käyttää kivisuolaa, joka ei sisällä paakkuuntumisenestoaineita tai muita kemikaaleja.

Jodioidun suolan lisääminen pilaa suolakurkut, koska suolan sisältämä jodi hidastaa käymisprosessia.Tämä tekee vihanneksista pehmeitä ja epämiellyttäviä.

Ei vain väärä suola.Muita virheitä kurkkuja marinoidessa

Huonolaatuiset ja pitkään varastoidut kurkut.

  • Älkää säilökö kurkkuja, jotka ovat ylikasvaneita ja sisältä onttoja.Ne eivät myöskään saa olla tummakuorisia.Esimerkiksi pitkään varastoidut kurkut eivät myöskään sovellu marinointiin.Ne menettävät kiinteyttään.Vihanneksia kannattaa liottaa vedessä muutama tunti ennen marinointia.
  • Väärä suolaveden pitoisuus.

  • Liian alhainen suolaveden konsentraatio johtaa tällöin sameaan veteen ja sopimattomiin bakteereihin.Liian korkea pitoisuus taas aiheuttaa liiallista suolaisuutta ja rapeuden menetystä.Ihanteellisen pitoisuuden tulisi olla 6-8 %.
  • Vesijohtoveden käyttö.

  • Vesijohtovesi on liian kovaa ja sisältää klooria, joka tappaa bakteereja.Nämä mahdollistavat käymisprosessin.Lisäksi se sisältää runsaasti rautaa, joka pilaa kurkkujen maun.Käytä siksi suodatettua vettä tai keitettyä ja jäähdytettyä vettä.
  • Tärkeimmät kurkkujen marinointia koskevat säännöt

    1. Peittaaminen on tehtävä tulessa olevissa purkeissa, joissa on puhtaat kannet.Ne eivät saa olla ruosteisia.
    2. Aseta vihannekset tiiviisti purkkeihin.Upota ne kokonaan suolavedessä.Peittaukseen käytettävien mausteiden määrä saa olla enintään 3 %.
    3. Säilytä kurkut muutaman asteen lämpötilassa.Älä säilytä niitä liian pitkään.Vanhimmat on syötävä ensin.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit