KotiKeittiö ja ruokailutilaÄitini legendaarinen METROKAKKU: Ei voi olla kesällä väliin jättämättä, tässä resepti!

Äitini legendaarinen METROKAKKU: Ei voi olla kesällä väliin jättämättä, tässä resepti!

Tarjoamme sinulle aikaa säästävän reseptin kuohkealle aprikoosikuplille.

Lapsuutemme hedelmäinen herkku, jota rakastavat niin nuoret kuin vanhatkin.

Nopea ja helppo resepti kotitekoiseen bublaniiniin youtube-kanavalta Reseptejä, ideoita ja inspiraatiota.

Lisäksi tuomme myös hyviä vinkkejä siitä, miten bublaninan reseptiä voi virittää ja saada vielä paremman lopputuloksen.

Tarvitset: Bublina, bublina, bublina, bublina, bublina, bublina, bublina:

250 g tomusokeria.

4 munaa.

200 ml kasviöljyä.

300 ml maitoa.

500 g puolikarkeaa jauhoa.

1 paketti leivinjauhetta.

Aprikoosit.

tomusokeria ripottelua varten.

Menettely:

Kaada kulhoon kaada sokeri ja lisää munat.

Vatkaa ja kaada öljy vispilällä seokseen.Sekoita hyvin ..

Lisää maito ja sekoita.Sekoita erillisessä kulhossa jauhot ja leivinjauhe.

Siivilöi jauhot nesteseokseen ja vatkaa vispilällä.

Voitele leivinpelti ja ripottele päälle jauhoja.Kaada taikina ja tasoita tasaisesti.

Asettele aprikoosit taikinan päälle ja laita leivinpelti esilämmitettyyn uuniin.

Paista 30-35 minuuttia 180 °C:ssa.Ripottele kakun päälle tomusokeria paistamisen jälkeen.

Voimme palvella.

Muutamia vinkkejä aprikoosibubblanen reseptin parantamiseen ja ainutlaatuisen maun ja rakenteen antamiseen

Mausteiden lisääminen:

Voit lisätä erilaisia mausteita ja yrttejä kuplataikinaan lisäämään syvyyttä makuun ja aromiin.Kokeile lisätä kanelia, muskottipähkinää, kardemummaa, neilikkaa, vaniljaa, rosmariinia tai timjamia.Voit lisätä mausteet ja yrtit suoraan taikinaan tai käyttää niitä hedelmien maustamiseen ennen niiden laittamista piirakkaan.

Eri hedelmien käyttäminen:

Aprikoosien lisäksi voit lisätä kuplaan myös muita hedelmiä, kuten persikoita, luumuja, kirsikoita, mansikoita, vadelmia tai karhunvatukoita.Voit yhdistellä hedelmiä eri tavoin ja kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä.Voit lisätä tuoreita, pakastettuja tai kompottimaisia hedelmiä.

Tuorejuustokerros:

Taikinan ja hedelmien väliin voi laittaa kerroksen juustokakkutäytettä.Juustokakkutäyte antaa bublaniinille lisäkosteutta ja kermaisen maun.Juustotäytteen valmistamiseksi sekoita tuorejuusto, sokeri, muna ja vaniljauute keskenään.Voit myös lisätä rusinoita, sitruunankuorta tai ripaus suolaa.

Ripottele:

Ennen leivontaa voit ripotella kuplille erilaisia ripotteita lisäämään rapeutta ja makua.Kokeile ripotella bublaniiniin keksitaikinan muruja, pähkinöitä, kookoslastuja tai kanelisokeria.

Paistamisen jälkeen voit päällystää kuplivan erilaisilla täytteillä antaaksesi sille lisämakua ja pizzaa.Kokeile kuorruttaa kupla suklaakuorrutteella, kinuskikuorrutteella, hedelmäkuorrutteella tai yksinkertaisesti ripottele päälle tomusokeria.

Toivotamme sinulle hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit