KotiKeittiö ja ruokailutilaAikoinaan talonpoikaisperheet lisäsivät tätä epätavallista ainesosaa liemeensä: Se voi yllättää sinut, mutta...

Aikoinaan talonpoikaisperheet lisäsivät tätä epätavallista ainesosaa liemeensä: Se voi yllättää sinut, mutta liemi maistuu hyvältä!

Aikoinaan talonpoikaisperheillä oli tapana laittaa liemeensä epätavallinen ainesosa.

Puolet maasta pudistelisi päätään tänään, mutta tulos on sen arvoinen.

Liemi, koko maassa suosittu perinteinen keitto , saattaa maistua vielä paremmalta, jos kokeilet tätä ikivanhaa improvisaatioreseptiä.

Kuten smakosze kertoo, yksi alueelle tyypillinen ainesosa saattaa tulla monille yllätyksenä, mutta juuri se antaa keitolle sen ainutlaatuisen maun ja täyteläisyyden.

Rehellinen liemi

Liemi on kaikkien slovakialaisten suosikkikeitto, mutta aikoinaan se keitettiin hieman eri tavalla.

He itse asiassa lisäsivät valkokaalia perinteiseen reseptiin, mikä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta se on itse asiassa hyvä idea.

Tämä ainesosa antaa liemelle verrattoman maun.

Kun olet kokeillut tätä reseptiä, et ehkä koskaan palaa alkuperäiseen versioon.

Talonpoikaislientä varten tarvitsemme:

500 g naudanlihan kylkiluita.

3,5 litraa vettä.

¼ päätä valkokaalia.

2 porkkanaa.

1 persiljajuuri.

¼ selleriä.

purjon valkoinen osa.

1 sipuli.

2 valkosipulinkynttä.

2 oksaa booragea.

3 laakerinlehteä.

5 jyvää maustepippuria.

mustapippuria.

suola.

Menettely.

Laita pesty liha kattilaan, peitä kylmällä vedellä ja keitä keskilämmöllä.

Kerää syntyvä vaahto pinnalta. Lisää puhdistetut porkkanat, persilja, selleri, pestyt purjosipulit ja kaali.

Maustetaan kaikki ligurilla, valkosipulilla, pippurilla, suolalla, laakerinlehdillä ja yrteillä.

Kuullota sipuli, puolita se ja lisää keittoon.

Vähennä lämpöä ja keitä lientä 3 tuntia.

Mausta lopuksi pippurilla ja suolalla.

Tarjoile keitto pastan ja hienonnetun persiljan kanssa.

Tulos on poikkeuksellinen – liemi maistuu hämmästyttävältä ja miellyttää taatusti kaikkia tämän perinteisen keiton ystäviä.

Istuvan liemen resepti tuo uudenlaisen näkökulman perinteiseen slovakialaiseen keittoon.

Valkokaalin lisääminen tuo liemeen syvyyttä ja täyteläistä makua , mikä tekee siitä ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen.

Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla, ja siitä voi tulla uusi suosikkiversiosi tästä klassikkokeitosta.

Nauttikaa!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit