KotiVinkkejä kotiinPesen turhaan tässä lämpötilassa.Se on tehotonta ja kallista

Pesen turhaan tässä lämpötilassa.Se on tehotonta ja kallista

Monet ihmiset eivät edes huomaa, että heidän vakiintuneet tottumukset voivat vaikuttaa merkittävästi sähkönkulutukseen.Vaatteita pestäessä valitsemme usein 40 asteen ohjelman, vaikka tämä ei aina välttämättä olekaan sopivin.Kuten asiantuntijat ehdottavat, pienelläkin lämpötilan muutoksella voi olla suuri vaikutus käytetyn energian määrään ja siten kuukausikuluihisi..

Onko todella tarpeen pestä 40 asteessa?.

Vaikka monien mielestä 40 asteen lämpötila on universaali valinta jokapäiväiseen pesuun, tosiasia on, että monet tekstiilit voidaan pestä tehokkaasti myös alemmissa lämpötiloissa.Lämpötilan asettaminen 30 asteeseen vähentää energiankulutusta jopa 40 %, mikä voi vaikuttaa merkittävästi sähkölaskuihin.Aikana, jolloin energian hinnat nousevat jatkuvasti, tällaiset säästöt eivät todellakaan ole vähäpätöisiä.

Nykyaikaiset tekniikat voivat käsitellä myös pinttyneitä tahroja.

Ei ole totta, että alhaisempi lämpötila tarkoittaisi huonompia pesutuloksia.Nykyiset pesuaineet ja teknologiat on suunniteltu poistamaan tehokkaasti jopa raskaammat tahrat alhaisemmissa lämpötiloissa.Lisäksi pesu korkeissa lämpötiloissa on tarpeen vain erityistapauksissa, esimerkiksi pyykkiä desinfioitaessa.Tavallisten vaatteiden ei tarvitse käydä läpi tällaista äärimmäisyyttä.

Kuinka pestä tehokkaasti? Muutama vinkki.

Kaikki pesukoneohjelmat eivät ole yleisiä.Erilaiset kankaat vaativat erilaisen lähestymistavan.Luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa tai villaa, käsitellään eri tavalla kuin synteettisiä materiaaleja.Ylitäytetty rumpu heikentää myös pesutehoa.Oikea määrä pyykkiä ja oikean pesuaineen käyttö voivat olla ero puhtaiden ja vaurioituneiden vaatteiden välillä.

Joten jos haluat säästää energiaa ja suojata vaatteesi samanaikaisesti, harkitse pesutottumuksiasi ja sovita pesukoneen asetukset tarpeidesi mukaan.Huomaat, että pieni muutos voi tuoda suuria säästöjä.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit