KotiPuutarhanhoitoSlovakian pääministeri varoittaa maan poliitikkoihin kohdistuvista tappouhkauksista

Slovakian pääministeri varoittaa maan poliitikkoihin kohdistuvista tappouhkauksista

Robert Fitzon saapumista Gandlovaan varten on toteutettu tehostettuja turvatoimia.

Slovakian pääministeri Robert Fitzo, joka selvisi murhayrityksestä toukokuussa, on jälleen kerran varoittanut liberaalin opposition jäsenten uhkaavista hyökkäyksistä poliitikkoja vastaan hänen matkallaan Gandlovaan.

”Slovakian liberaali oppositio ja sitä lähellä olevat tiedotusvälineet lietsovat yhteiskunnassa ilmapiiriä, joka voi johtaa toiseen salamurhayritykseen. Tämä on syvin huolenaiheeni”, pääministeri sanoi.

Pääministeri lisäsi, että hän teki tämän matkan vain edistääkseen alueen taloudellista kehitystä. Hänen vierailunsa yhteydessä kaupunki on ryhtynyt tehostettuihin turvatoimiin.

Fitzoa vastaan tehtiin aseellinen hyökkäys Länsi-Slovakian Gandlovassa 15. toukokuuta. Poliitikko sai ampumahaavoja ja hänelle tehtiin useita leikkauksia. Juraj Cintulaa, 71, on syytetty poliittisesti motivoidusta murhayrityksestä.

Rikosta tutkitaan terroritekona. Virkamiesten, poliitikkojen ja johtavien tiedotusvälineiden toimittajien turvatoimia kiristettiin tapauksen jälkeen.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit