KotiVinkkejä kotiinKokeneet kuljettajat hierovat tuulilasiaan kuoritulla perunalla.Tämä on paras neuvo syksyyn

Kokeneet kuljettajat hierovat tuulilasiaan kuoritulla perunalla.Tämä on paras neuvo syksyyn

Kylmät aamut ja illat ovat yhä useammin osa jokapäiväistä elämäämme.Vaikka jotkut ovat tottuneet tähän säähän, kuljettajat kamppailevat usein huurtuneiden auton ikkunoiden kanssa, mikä vaikeuttaa huomattavasti heidän aamulla lähtöään.Onneksi on olemassa yksinkertainen ja yllättävän tehokas tapa ratkaista tämä ongelma..

Kun lämpötila laskee ja kosteus nousee, ikkunoiden huurtuminen on yleistä.Tämä epämiellyttävä ilmiö pakottaa kuljettajat käyttämään aikaa ikkunoidensa puhdistamiseen ennen kuin lähtevät tielle.Mutta yksi vanha temppu voi helposti poistaa tämän ongelman.

Joten miten käsittelet tätä aamupahoinvointia? Paikalla on odottamaton apulainen – peruna.

Jos haluat välttää ikkunoiden huurtumisen, yksinkertainen peruna riittää.Puhdista ensin perusteellisesti kaikki auton ikkunat sisältä ja ulkoa.

Leikkaa sitten peruna puoliksi ja hiero sisäpuoli ikkunoiden pintaan.Tämä yksinkertainen temppu estää kondenssiveden muodostumisen.Pyyhi lopuksi ikkunat pehmeällä liinalla poistaaksesi mahdolliset tahrat ja pidä ne puhtaina.

Perunan lisäksi toinen hyödyllinen vinkki on käyttää partavaahtoa.Tämä kosmeettinen apuväline voi estää huurtumisen samalla tavalla.Levitä vaahtoa puhtaille laseille, hiero ja kiillota ne.Näin saat nopean ja luotettavan ratkaisun märkiin ja sumuisiin ikkunoihin.

Kuljettajat voivat näin huoletta nousta autoonsa puhtailla ikkunoilla aamulla ja välttää turhaa stressiä.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit