KotiVinkkejä kotiinOlet kuorinut valkosipulia monimutkaisesti koko elämäsi.Näin se tehdään sekunneissa

Olet kuorinut valkosipulia monimutkaisesti koko elämäsi.Näin se tehdään sekunneissa

Valkosipuli on olennainen osa monia ruokia erottuvan aromin ja erehtymättömän maun ansiosta.Jotkut rakastavat sitä, toiset eivät pidä sen tuoksusta liikaa, mutta yksi asia on varma – sen käyttö on laajaa.Monet eivät kuitenkaan tiedä, että valkosipulin kynsi kynsi kerrallaan ei tarvitse kuoria ollenkaan.On olemassa useita yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka helpottavat sen valmistamista..

Valkosipulilla on paikkansa paitsi keittiössä, myös kansanlääketieteessä.Jopa isoäidimme käyttivät sitä immuniteetin vahvistamiseen vilustumisen aikana.He ripustivat sen usein köysiin suoraan keittiöön, jotta se oli aina käsillä.Suurin haitta sen käytössä on kuitenkin kuorinta, joka voi olla ärsyttävää ja työlästä.Onneksi nykyaikaiset keittiölaitteet ja todistetut temput tekevät tästä prosessista paljon helpompaa.

Kuinka helposti puristaa valkosipulia

Jos kuulut niihin, jotka vielä puhdistavat valkosipulia ennen jokaista käyttökertaa, meillä on sinulle mahtavia uutisia – sinun ei tarvitse! Käsittele vain valkosipulipuristinta, ja yllättävää on, että valkosipulia ei tarvitse kuoria ennen puristamista.Laita se vain puristimeen kuoren kanssa ja paina.Hienot seulat ja paine varmistavat, että kuori pysyy erossa kynsistä ja saat puhtaan valkosipulin käyttövalmiina.Tämä yksinkertainen temppu säästää paitsi aikaasi myös siivoustyötä.

Temppuja valkosipulin kuorimiseen

Valkosipulipuristimen lisäksi on olemassa useita muita tapoja päästä eroon ihosta nopeasti ja vaivattomasti.

Mikroaaltouuni: Tämä menetelmä ei ole kovin tunnettu, mutta sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.Laita valkosipuli astiaan, jota voit käyttää mikroaaltouunissa, ja aseta tehoksi 800 W noin 15 sekunniksi.Tämän lyhyen ajan kuluttua ihon pitäisi löystyä itsestään, mikä säästää seuraavan vaiheen ruoanvalmistuksessa.

Kannellinen säiliö: Yksinkertainen mutta tehokas tapa on myös käyttää kannellista astiaa.Laita siihen kuorimattomat valkosipulinkynnet, sulje astia ja ravista hyvin.Muutaman voimakkaan liikkeen jälkeen kuori irtoaa valkosipulista itsestään.

Vesi kulhossa: Vähemmän tunnettu mutta tehokas temppu on veden käyttö.Liota valkosipulia vesikulhossa muutama minuutti.Lyhyen liotuksen ja talouspaperilla kuivaamisen jälkeen kuori irtoaa helposti.

Minkä tahansa menetelmän valitsetkin, yksi asia on varma – valkosipulista tulee entistä miellyttävämpi ja helpompi apulainen keittiössäsi.Näillä temppuilla voit keskittyä itse ruoanlaittoon ja vähemmän näiden aromaattisten vihannesten työläiseen puhdistukseen.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit