KotiVinkkejä kotiinTällä tuotteella pesen vain mokkanahkaiset kengät.Kemikaalit eivät enää vahingoita niitä.Ne näyttävät uusilta

Tällä tuotteella pesen vain mokkanahkaiset kengät.Kemikaalit eivät enää vahingoita niitä.Ne näyttävät uusilta

9. 9. 2024 (Kuva: shutterstock/Vladimir Sukhachev).

Mokkanahka on ylellinen valinta kaikenlaisiin vaatteisiin liiveistä takkeihin kenkiin.Se on halvempaa kuin nahka ja sitä on saatavana useissa väreissä ja vaihtoehdoissa.Monet ihmiset kuitenkin välttävät mokkanahkaa yhden laajalle levinneen myytin vuoksi: mokkaa ei voi puhdistaa.Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta..

Mokkakengät ovat vaatekaapin perusvaruste kylmemmällä säällä.Valitettavasti samettisen rakenteen vuoksi tämä materiaali on erittäin herkkä kulumiselle.Säännöllisesti käytettäessä mokkanahka kengät paljastavat kohtaamasi lian, pölyn, öljyt, naarmut, kosteuden ja suolan – varsinkin jos käytät sitä huonolla säällä.Tiedämme kuitenkin erinomaiset keinot mokkan puhdistamiseen.

Anna niiden kuivua

Ovatko mokkanahkakengät vielä kastuneet valitettavasta lätäkköstä, johon astuit? Ennen kuin käytät saippuaa tai säämiskästä kangasta, aseta kengät sivuun ja anna ylimääräisen kosteuden kuivua. Vältä kenkien kuivaamista suorassa auringonvalossa tai korkeissa lämpötiloissa , koska tämä voi aiheuttaa lisävaurioita.Kuivumisaika on avainasemassa, koska jos mokkanahkaiset kengät ovat edelleen märkiä, kun aloitat puhdistusprosessin, hankaat niihin vain lisää likaa.

Kokeile valkoviinietikkaa tai alkoholia

Valkoviinietikkaa pidetään usein ihmelääkenä sekä tahroille että pintalikalle.Etikan ainutlaatuinen hapan koostumus, joka on helposti saatavilla ja ympäristöystävällinen, poistaa täydellisesti tahrat.Toinen helposti saatavilla oleva puhdistusaine, jolla on samanlainen vaikutus, on alkoholi.Kun olet päättänyt, mitä puhdistusainetta käytät, kostuta liina tai flanelli ja pyyhi tahra varovasti.

Maito ja ruokasooda

Ruokasoodalla on niin monia käyttötarkoituksia, että on vaikea muistaa niitä kaikkia.Se soveltuu erinomaisesti eri pintojen puhdistamiseen, mukaan lukien mokkanahka.Tarvitset vain lasillisen maitoa ja ruokalusikallisen ruokasoodaa.Hiero valmistetta varovasti likaan ja anna kenkien kuivua.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit