KotiVinkkejä kotiin'Kuori' sieni partakoneen terällä.Ansaitset siitä rahaa

’Kuori’ sieni partakoneen terällä.Ansaitset siitä rahaa

Hintojen nousun ja jatkuvan hintojen nousun aikakaudella etsimme jatkuvasti uusia tapoja pitää budjettimme hallinnassa.Siksi useimmat meistä turvautuvat säästötoimiin, jotka auttavat meitä säästämään, varsinkin tavallisten pienten asioiden osalta, jotka voisivat vielä palvella.Jotkut yksinkertaiset kotitemput voivat säästää paitsi rahaa myös aikaa..

Yksinkertaiset ratkaisut käden ulottuvilla

Ekologiset ja energiaa säästävät ratkaisut ovat nykyään yhä suositumpia, ja monet niistä voidaan ottaa käyttöön jokapäiväisessä elämässä.Monet kotitalouden ainesosat auttavat meitä paitsi kasvien hoidossa, myös suojaamaan puutarhan tuholaisilta.Yllättäen samanlaiset temput toimivat myös kotihoidossa ja kosmetiikassa.Miten se tehdään?

Astianpesusieni epätavallisessa roolissa: pidennä partakoneen terien käyttöikää.

Jos käytät kertakäyttöisiä partaveitsiä, olet varmasti huomannut, kuinka nopeasti ne tylsistyvät.Mutta sinun ei tarvitse jatkuvasti ostaa uusia.On yksinkertainen temppu, jolla voit pidentää partaveitsesi käyttöikää ja säästää rahaa samanaikaisesti.Sosiaalisista verkostoista, kuten Instagramista, löydät paljon käytännön vinkkejä.Yksi niistä on tavallisen hankaussienen käyttäminen astioissa.Aja parranajokonetta sienen karkean osan poikki muutaman kerran päinvastaiseen suuntaan kuin tavallisesti ajella, niin partaveitsi on taas terävä.

Vaihtoehtoiset ratkaisut: se, mitä sinulla on kotona, voi olla hyödyllistä.

Jos sinulla ei ole sientä kotona, älä masennu.Myös vanhat farkut tai paksu kangas voi olla ratkaisu.Riittää, kun hankaa parranajokonetta muutaman kerran kankaalle ja sen reuna paranee huomattavasti.Tämä yksinkertainen temppu on hyödyllinen paitsi parranajon aikana, myös vaatteiden kunnossapidossa.Parranajokoneella voidaan poistaa nukkaa vaatteista tai tasoittaa villapaitojen ryppyjä ennen kylmempien päivien tuloa.

Nämä yksinkertaiset menetelmät ovat todiste siitä, että säästöjä voidaan saavuttaa pienissäkin asioissa ja usein vain sillä, mitä meillä on kotona.Jokainen pieni muutos voi lopulta johtaa merkittäviin säästöihin.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit