KotiKeittiö ja ruokailutilaKaikki yli 50-vuotiaat tarvitsevat sitä! Edullinen lääke vanhuuteen ja eliniän pidentämiseen!

Kaikki yli 50-vuotiaat tarvitsevat sitä! Edullinen lääke vanhuuteen ja eliniän pidentämiseen!

Maitoohdake (Silybum marianum) on kasvi, jota on käytetty vuosisatojen ajan sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi, erityisesti sen kyvyn vuoksi tukea maksan terveyttä.

Monet tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet sen maksan suojaavat ominaisuudet, mikä tarkoittaa, että maitoohdake auttaa suojaamaan ja palauttamaan maksasoluja , mikä parantaa maksan yleistä terveyttä ja toimintaa.

Miksi maksa on tärkeä?

Valeria Profatylon YouTube-kanavan ansiosta saat tästä artikkelista lisätietoja ja muun muassa paljastamme pitkäikäisyyden salaisuuden. .

Maksa on yksi kehomme tärkeimmistä elimistä.

Se toimii ’myrkynpoistotehtaana’, jossa haitalliset aineet poistuvat elimistöstä , aineenvaihduntaa säädellään ja ravintoaineita varastoidaan.

Kuitenkin iän myötä maksa alkaa menettää toimintakykynsä ja kykynsä palautua..

Siksi on välttämätöntä kiinnittää huomiota maksan tukeen, erityisesti yli 50-vuotiailla..

Maitoohdake senolyyttisenä

Viime vuosina tutkijat ovat havainneet, että maidon ohdake ei ainoastaan ​​​​ole maksansuojaavia vaikutuksia, vaan myös kyky toimia senolyyttisenä aineena..

Senolyytit ovat aineita, jotka auttavat poistamaan ikääntyviä ja vaurioituneita soluja kehosta edistäen siten tervettä ikääntymisprosessia ja ehkäisevät tulehdusta.

Nämä solut, joita kutsutaan myös ’zombisoluiksi’, kerääntyvät iän myötä ja voivat myötävaikuttaa erilaisiin kroonisiin sairauksiin , kuten sydän- ja verisuonitauteihin, syöpään tai munuaissairauksiin.

Miten maitoohdake vaikuttaa kehoon?

Maitoohdakkeen syöminen auttaa pysäyttämään ikääntyvien solujen kasvun samalla kun stimuloi uusien nuorten solujen tuotantoa..

Lisäksi maitoohdake lisää glutationin tuotantoa, joka on yksi tehokkaimmista antioksidanteista kehossa, joka auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan ​​ja poistaa myrkkyjä..

Tällä tavalla maitoohdake ei ainoastaan ​​tue maksan, vaan myös koko kehon myrkkyjen poistumista..

Muita terveyshyötyjä

Maitoohdakkeella on myös muita etuja , kuten&#8230.

Antioksidanttiominaisuudet

Se auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa soluja ja edistää ikääntymistä.

Anti-inflammatoriset vaikutukset

Se vähentää tulehdusvälittäjien tuotantoa, mikä voi auttaa ehkäisemään ja hoitamaan kroonisia tulehdustiloja.

Lipidiaineenvaihdunnan tuki

Se auttaa normalisoimaan kolesteroli- ja triglyseriditasoja, mikä on hyödyllistä ihmisille, joilla on korkea kolesteroli tai ateroskleroosi.

Kuinka käyttää maitoohdaketta?

Maitoohdaketta on saatavana useissa muodoissa mukaan lukien öljy, jauhe tai tabletit. .

Yleisin muoto on maitoohdakejauho , jonka voit ostaa helposti apteekista.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa ottaa maitoohdaketta säännöllisesti , mieluiten osana detoksifikaatiohoitoa vähintään kerran vuodessa, joka kestää noin yhdestä puoleentoista kuukautta.

Maitoohdake on edullinen ja tehokas kasvi, joka tuo useita terveyshyötyjä, erityisesti yli 50-vuotiaille..

Se ei vain auta parantamaan maksan toimintaa ja puhdistamaan kehoa myrkyistä, vaan myös tukee tervettä ikääntymistä ja vähentää kroonisten sairauksien kehittymisen riskiä..

Se on luonnollinen tapa edistää terveyttä ja elinvoimaa vanhuudessa..

Lue lisää oheisesta videosta.

Paljon terveyttä!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit