Luumusesonki on täydessä vauhdissa, joten tarjoamme sinulle reseptin vastustamattomaan ylösalaisin luumu-unikokakkuun.
Erinomainen herkku kaikkiin tilaisuuksiin, joka on erittäin helppo valmistaa.
Poikkeuksellinen resepti herkulliseen luumu-unikokakkuun YouTube-kanavalta LiViera Jälkiruoat.
Tarvitsemme:
Unikkotaikinaan:.
5 munaa.
ripaus suolaa.
200 g kidesokeria.
100 ml auringonkukkaöljyä.
130 ml haaleaa vettä.
260 g puolikarkeaa jauhoa.
12 g leivinjauhetta.
100 g jauhettuja unikonsiemeniä.
20 g vaniljasokeria.
1 kg kivettömiä luumuja.
40 g tummaa suklaata.
Toimenpide:
Riko munat monitoimikoneen kulhoon. Lisää ripaus suolaa ja vatkaa..
Vaattamisen aikana lisää sokeri vähitellen.
Leivinpaperilla vuorattu uunipelti (38 x 26 x 4 cm) vaniljasokeria.
Leikkaa luumut puoliksi, poista kivet ja laita alustan pohjalle..
Lisää öljy munaseokseen samalla vatkaten.
Lisää haalea vesi ja vatkaa 3 minuuttia..
Kulhoon sekoita jauhot leivinjauheeseen ja lisää munaseokseen.
Sekoita vispilällä. Lopuksi lisäämme unikonsiemenet taikinaan ja sekoita.
Kaada taikina alustalla valmiiksi valmistettujen luumujen päälle ja kohdista.
Laita pelti 180°C:een esilämmitettyyn uuniin.
Paista noin 35 minuuttia kullanruskeaksi..
Kun kakku on otettu uunista anna jäähtyä..
Käännä jäähtynyt kakku ympäri, poista se pelliltä ja poista leivinpaperi.
Vesihauteessa sulata suklaa..
Siirrä taikinapussiin ja korista kakun pinta ja tarjoile.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.