KotiKeittiö ja ruokailutilaEn ole ostanut kasvirasvoja vuosiin, koska nämä KAUNOKSET ovat aina jääkaapissani: ne...

En ole ostanut kasvirasvoja vuosiin, koska nämä KAUNOKSET ovat aina jääkaapissani: ne ovat terveellisempiä ja kaikki maistuu NIIN PALJON paremmalta niiden ansiosta!

Esittelemme teille ainutlaatuisen reseptin kotitekoisen gheen, laardin ja herkullisen laardilevitteen valmistamiseen.

Nauti lapsuutemme herkuista.

Fantastinen resepti herkulliseen kotitekoiseen laardi- ja särmälevitteeseen youtube-kanavalta UХ TЫ,КУХНЯ.

Miksi niitä kannattaa aina olla jääkaapissa?

Eläinperäisten rasvojen, kuten ghee-voin tai laardin, hyödylliset ominaisuudet jäävät usein huomiotta nykyisessä kasviöljyjä korostavassa ruokavaliossa.Näillä rasvoilla on kuitenkin erityisiä hyötyjä, joita ei pidä jättää huomiotta.

Miksi eläinrasvat ovat hyödyllisiä?

Rasvaliukoiset vitamiinit: Ghee-voi ja laardi sisältävät runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja, kuten A-, D-, E- ja K-vitamiineja.Nämä vitamiinit ovat tärkeitä luuston terveydelle, immuniteetille ja yleiselle aineenvaihdunnalle.

Lyhytketjuiset rasvahapot: Ghee-voi sisältää lyhytketjuisia rasvahappoja, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja jotka edistävät suoliston terveyttä.

Kolesteroli: Vaikka kolesterolilla on huono maine, elimistö tarvitsee sitä hormonien ja solukalvojen valmistukseen.Ghee-voi ja laardi sisältävät kolesterolia luonnollisessa muodossa, joka on helpompi sulattaa.

Maku ja aromi: Eläinrasvat lisäävät ruokiin runsaasti makua ja aromia, mikä tekee niistä maukkaampia ja täyttävämpiä.

Eläinrasvojen (ghee-voi, laardi ja laardilevite) valmistukseen tarvitaan:

2. 4 sianlihaa.

950 g voita (82 %).

suola.

jauhettua mustapippuria.

4 valkosipulinkynttä.

Menettely:

Aloitamme ghee-voin valmistuksella.

Laita voi ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kulhoon.

Laita liesi päälle ja laita kattila vettä liedelle.

Laita kulho voita päälle ja odota, että se sulaa (tämä kestää noin 40-50 minuuttia).Valmistuksen päätteeksi tästä tuotteesta saadaan ghee-voita, joka tunnetaan myös nimellä kirkastettu voi.

Kauhoa voista syntyvä vaahto erilliseen kulhoon kypsennyksen aikana ja anna sen kypsyä vielä 20 minuuttia .

Sitten poistamme loput vaahtomuovista.

Puhtaan lasin päälle asetetaan siivilä, jossa on juustokangas.

Siivilöi siivilöity voi varovasti purkkiin, sulje ja aseta viileään paikkaan, kun se on jäähtynyt.Purkkiin jäävät kiinteät osat voidaan käyttää pannukakkujen tai leivonnaisten valmistukseen.

Sillä välin, kun voi sulaa, aloita laardin ja särjen valmistelu.

Leikkaa sianrasva pieniksi kuutioiksi. Laita erilliseen kattilaan niin, että rasva peittää pohjan.

Siirrä kattila liedelle ja hauduta hitaasti miedolla lämmöllä.

Lisää loput rasvasta.Hauduta välillä sekoittaen.

Kauhalla kauhotaan silava sulatetun sianrasvan kanssa steriloituun purkkiin.

Sulje purkit tiiviisti kannella.

Aseta ylösalaisin keittiöpyyhkeen päälle ja anna jäähtyä 20-30 minuuttia.

Kun rasva on tehnyt säröjä, sammuta lämpö.

Kaada loput rasvasta purkkiin kaada loput rasvasta ja ota kattila pois liedeltä.

Lisää kattilaan särkiä lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Lisää lopuksi viipaloitu valkosipuli.

Sekoita sauvasekoittimella huolellisesti. Laita sitten levite puhtaaseen lasiin.

Voi- ja ghee-purkkeja voidaan säilyttää jääkaapissa jopa 6-8 kuukautta.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit