KotiVinkkejä kotiinKokeilin Anka-tädin valkosipulitemppua.Peitin sen ja se oli kuin uusi 12 kuukautta

Kokeilin Anka-tädin valkosipulitemppua.Peitin sen ja se oli kuin uusi 12 kuukautta

9. 3. 2024 (Kuva: yksityinen arkisto).

Kuinka säilyttää valkosipulia? Jos teemme sen väärin, vihannekset voivat nopeasti menettää kaikki hyödynsä.Onneksi tätini kertoi minulle hienon tempun, joka pitää sen tuoreena jopa 12 kuukautta..

Pilottuna, kuutioituna tai puristettuna, se on välttämätön monissa resepteissä.Tuore valkosipuli antaa monille ruoille ainutlaatuisen aromin Oikea säilytys on helppo tapa säilyttää sen laatu, maku ja mausteisuus mahdollisimman pitkään..

Kuinka säilyttää valkosipulia, jotta se ei pilaa? Tädillä on oma näppärä idea

Yksi ratkaisu valkosipulin säilytykseen on peittää se suolalla. Tämä on vanha menetelmä, joka toimii edelleen.Näin pidennät pään tuoreutta.Tarvitset tätä varten suuren astian tai kulhon. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on laittaa valkosipuli kulhoon ja lisätä suolakerros vuorotellen kerrosten välillä..

Voit myös raastaa sen tai monitoimikoneessa saadaksesi valmiin tuotteen ruoanlaitossa käytettäväksi. Voit säilyttää näin valmistettua valkosipulia tiiviisti suljetussa astiassa jääkaapissa jopa 12 kuukautta..

Kuinka säilyttää valkosipulia, jotta se ei pilaa? Pidä huolta täydellisestä paikasta kotona

Pidä valkosipulin sipuli ehjänä niin kauan kuin mahdollista.Heti kun aloitat sen kuorimisen, vihanneksen käyttöikä lyhenee merkittävästi. On parasta säilyttää kuorimattomat valkosipulinkynnet viileässä ja kuivassa paikassa. Voit laittaa ne astiaan, jossa on hyvä ilmavirtaus, esim.verkkotasku.Säilytä ruokakomerossa tai korissa tiskin päällä poissa auringonvalolta.Tämä estää ennenaikaisen itämisen..

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit