KotiVinkkejä kotiinTämä on ainoa vesi, jota käytän lattian pesemiseen.Tahrat ja tahrat häviävät yhdellä...

Tämä on ainoa vesi, jota käytän lattian pesemiseen.Tahrat ja tahrat häviävät yhdellä mopin pyyhkäisyllä

9. 4. 2024 (Kuva: shutterstock/vvoe).

Jokaisella meistä on omat säännöt talon pitämiseksi kunnossa.Kannattaa kuitenkin noudattaa muutamia vinkkejä, jotka helpottavat siivoamista.Yksi niistä koskee lattioiden puhdistamiseen käyttämämme veden lämpötilaa..

Puhdas lattia on siivouksen kirsikka kakun päällä.Se paistaa kauniisti ja koko talossa on miellyttävä tuoksu. Jotkut uskovat, että salaisuus piilee puhdistukseen käytetyissä puhdistusaineissa.Siinä on vähän totuutta, mutta todellisuudessa vesi soittaa ensimmäistä viulua, tarkemmin sanottuna lämpötilaansa. Älä ylläty, jos huomaat, että olet pyyhkinyt lattiaa väärällä tavalla koko elämäsi..

Millä vedellä lattia pestään – kuuma vai kylmä? Vain yksi vastaus on oikea

Lattiaa puhdistettaessa huolehdimme ensisijaisesti lian ja pölyn poistamisesta. Lisäksi haluamme antaa sille miellyttävän tuoksun ja poistaa rumia raitoja.Aloita koko prosessi imuroimalla.Tämä poistaa hiekasta, hiuksista ja nukasta.Nyt on aika valmistaa puhdistusaine.

Älä levitä sitä suoraan lattialle, vaan liuota se vesiämpäriin. Muista, että sen lämpötila vaikuttaa puhdistustehoon. Veden tulee olla lämmintä, mutta ei koskaan kuumaa. Liian kuuma vesi haihtuu nopeammin lattiasta ja jättää raitoja.

KÄRKI! Pese paneelit aina niiden jakoa pitkin, älä koskaan poikki.Tämä estää juovien muodostumisen..

Millä lattia puhdistetaan? Kotitekoiset menetelmät ovat parempia kuin puhdistusaineet

Lämmin vesi poistaa kaikenlaista likaa paremmin. Jos lattia on tahmea ja siinä on näkyviä tahroja, kylmä vesi ei välttämättä pysty puhdistamaan sitä. Se sopii vain, jos haluat raikastaa huoneen nopeasti.Jos pesuaine loppuu, voit helposti korvata sen astianpesuaineella tai valmistaa kotitekoisen lattianpuhdistusaineen.

Tarvitset sitä:.

  • 2 kupillista vettä.
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä.
  • puoli kupillista etikkaa.
  • Kaada kaikki ämpäriin, sekoita ja puhdista paneelit.Öljyn ansiosta lattia kiiltää kauniisti ja etikan vaikutus on antibakteerinen.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit