KotiVinkkejä kotiinSlovakiassa sää kylmenee.Millaiset lämpötilat tulee olemaan?

Slovakiassa sää kylmenee.Millaiset lämpötilat tulee olemaan?

Slovakiassa vallitsee parhaillaan äärimmäisen kuumuuden aalto, joka nostaa lämpötilat yli 35 °C.Portaalin iMeteo.sk asiantuntijoiden mukaan tilanne kuitenkin muuttuu pian ja lämpötilat alkavat asteittain laskea..

Lämmin ilma korkeapaineesta

Alueemme on korkean paineen vaikutuksen alaisena, mikä tuo jatkuvasti erittäin lämmintä ilmaa.Yhdessä aurinkoisen sään kanssa päivälämpötilat saavuttavat erittäin korkeita arvoja.Tänään Kolibassa, Moravske Svät Jánissa ja Senicassa mitattiin 35,4 astetta.Myös muissa paikoissa, kuten Slovenský Grobissa, Nitrassa ja Prievidzassa, lämpötilat ylittivät 35 °C.

Helpotusta horisontissa

Kaikille niille, jotka eivät malta odottaa jäähtymistä, on hyviä uutisia.Meteorologien mukaan lämpö on saavuttamassa huippunsa ja lähipäivinä on odotettavissa pientä jäähtymistä.Huomenna lämpötilan pitäisi laskea 2-3°C ja tämä trendi jatkuu myös seuraavina päivinä.

Merkittävämpää muutosta on odotettavissa vasta syyskuun jälkipuoliskolla, jolloin lämpötilat laskevat vielä enemmän ja alueelle voi tulla myös sadekuuroja.Sää tuo pikkuhiljaa helpotusta pitkien ääri-ilmiöiden jälkeen.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit